RONALDO O ZLATNOJ LOPTI: / 'Te se stvari gledaju i zato ju je Modrić osvojio'

Image
Foto: AFP

Slavni nogometaš dao je svoje viđenje ovogodišnje nagrade za najboljeg na svijetu.

7.12.2018.
12:39
AFP
VOYO logo

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti Brazilac Ronaldo podijelio je tijekom intervju za talijansku Gazzettu dello Sport svoje viđenje ovogodišnje Zlatne lopte. Nju je ove godine osvojio hrvatski reprezentativac Luka Modrić te je tako prekinuta desetogodišnja dominacija Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

"Zlatna lopta dosta ovisi od rezultata na Svjetskom prvenstvu. U Rusiji je Modrićeva Hrvatska otišla dalje od Ronaldovog Portugala. Ja sam Zlatnu loptu 2002. godine osvojio zahvaljujući naslovu na Mundijalu, ali zato mi ona iz 1997. ima veće značenje. Tada sam s Barcelonom osvojio Kup kupova i Kup kralja, ali smatrao sam ju više osobnim priznanjem", dodao je slavni Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabavna usporedba

Poručio je kako ga zabavlja što ga ljudi zovu pravim Ronaldom, ali i da to nema nikakvog smisla jer su on i Cristiano različiti.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Brazilian forward Ronaldo celebrates after scoring the second Brazilian goal 30 June 2002 during the Germany/Brazil final of the 2002 FIFA World Cup. Brazil won its fifth title beating Germany 2-0. AFP PHOTO GABRIEL BOUYS / AFP PHOTO / GABRIEL BOUYS

"Devet je godina razlike u odnosu između perioda kada sam ja igrao u Italiji i Cristiano. Nogomet se promijenio. Ja sam u Italiju stigao kao 20-godišnjak koji se još morao dokazivati, a Ronaldo je došao s 33 godine kao veliki šampion", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo