RONALDO JE U SJAJNOJ FORMI I ZBOG LUKE: / Real objavio podatak koji ukazuje koliko je Modrić važan prvoj zvijezdi momčadi

Image
Foto: AFP

Ničije lopte Ronaldo ne koristi kao one Luke Modrića

15.3.2018.
19:47
AFP
VOYO logo

Učinak od dva gola i četiri asistencije ostvario je za nogometnu momčad Real Madrida Luka Modrić u aktualnoj sezoni. Sve četiri asistencije u pogodak je pretvarao Cristiano Ronaldo koji je nakon lošeg ulaska u sezonu ponovno pronašao 'ubojitu' formu te je na već 33 pogotka u 34 odigrane utakmice.

Najviše od svih asistirao mu je Modrić, tvrdi službena internetska stranica kluba navodeći pritom brojku četiri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić ispred Vazqueza i Marcela

"Modrićeva klasa i realizacija Cristiana Ronalda povezali su se ponovno na Ipurua stadionu pri prvom pogotku protiv Eibara. Nije ovo prvi put da se ova veza vidi u napadu Real Madrida. Zapravo, četiri ovosezonske asistencije Hrvata realizirao je portugalski napadač. Modrić je najviše asistirao Cristianu u ovoj sezoni, a nakon njega slijede Lucas Vazquez i Marcelo koji su mu asistirali triput svaki."

"Prva Modrićeva asistencija Cristianu bila je u 2. kolu Lige prvaka po skupinama u 3-1 pobjedi protiv Borussije Dortmund. Ponovno su se povezali na Svjetskom klupskom prvenstvu prvim golom protiv Al jazire u polufinalu, a u prvenstvu uz asistenciju na Ipurui, Hrvat je Cristiana poslužio za četvrti pogodak u mreži Real Sociedada", navodi se na realmadrid.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo