Ronaldo iznenadio provalom nakon debakla: 'Real je puno bolji od Atletica'

Real je nastradao u dvoboju protiv Atletica, čistih 4:0 za gradskog rivala dugo će progoniti navijače 'kraljevskog kluba'. Realovci nisu pokazali ništa, a to je priznao i Cristiano Ronaldo.

8.2.2015.
9:36
VOYO logo

"Real Madrid ne smije izgubiti 4:0, protiv bilo koje momčadi. Nedostajalo nam svega, nismo pokazali želju, loše smo ušli u utakmicu. Nismo bili svježi mentalno i fizički, ali za ovo što smo pokazali nema opravdanja, šteta je načinjena", rekao je ponajbolji igrač svijeta.

"Igrali smo jako loše, u svakom segmentu igre smo bili loši, od prvog do posljednjeg igrača. To je utakmica koju moramo zaboraviti, ali i naučiti iz pogrešaka. Vodeća smo momčad lige, ali za naslov prvaka se moramo boriti do posljednjeg kola. Ukoliko Barcelona dobije u Bilbaou, i dalje ćemo imati bod prednosti. Trebamo gledati pozitivno i reći da smo i dalje prvi na tablici."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2gnkbu

Ronaldo, zanimljivo, smatra da je Atletico znatno lošija momčad od Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tužni smo zbog poraza, ali treba gledati i pozitivno. Mislim da smo mnogo bolja momčad od Atletica i siguran sam da ćemo osvojiti prvenstvo. Prije tri godine, izgubili smo 5:0 od Barcelone i bio je to grozan dan, ali ostali smo samo bez tri boda. Kao i sada."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo