Ronaldo pojasnio zašto je razvalio Nijemce: 'Što je bilo, bilo je'

Novu je briljantnu utakmicu, garniranu s dva gola i dvije asistencije, odigrao Cristiano Ronaldo koji je sa suigračima iz Real Madrida deklasirao Schalke u prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka.

27.2.2014.
8:40
VOYO logo

Slavio je Kraljevski klub u Gelsenkirchenu sa 6:1 i gotovo već osigurano plasman u četvrtfinale. Ronaldo je propustio posljednje tri utakmice u Primeri zbog crvenog kartona protiv Athletic Bilbaa i očito je jedva dočekao da ponovno bude na sceni. Sada na kontu ima 61 gol u Ligi prvaka i ispred njega su samo Raul (71) i Lionel Messi (66).

"Odigrali smo već nekoliko jako dobrih utakmica ove sezone, a ovoje bila još jedna takva. Schalke nije bio na svojoj najvišoj razini. Zadovoljni smo jer smo jako blizu četvrtfinala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Ronalda, po dva su pogotka u Gelsenkirchenu postigli i Gareth Bale i Karim Benzema.

"Sva trojica smo odigrali dobro, ali nisu bitni samo naši golovi. Cijela je momčad, od Ikera Casillasa, preko braniča i veznjaka, odigrala dobru utakmicu. Svi su uložili veliki trud", dodao je Ronaldo, a na pitanje o odrađenoj suspenziji, samo je kratko odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je bilo, bilo je. Bio sam frustriran jer mislim da nisam zaslužio tri utakmice, ali sada sam sretan."

A razloga za sreću u srijedu nije imao mladi vezni nogometaš Schalkea Julian Draxler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastojali smo se prilagoditi i ići naprijed, ali jednostavno nismo imali šanse protiv tako kvalitetnog suparnika kakav je Real. Posebno ne uz pogreške koje smo napravili. Više ne moramo pričati o plasmanu u četvrtfinale", mudro je zaključio Draxler.

//rutube.ru/video/embed/6836199

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč ispuštenoj prednosti, trener Chelseaja Jose Mourinho nije bio nezadovoljan nakon gostujućeg remija (1:1) protiv Galatasaraya u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Mourinhovi su nogometaši poveli već u devetoj minuti pogotkom Fernanda Torresa, ali je turski prvak sačuvao nadu pred uzvrat zahvaljujući golu Aureliena Chedjoua u 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to vrlo emotivna večer. Igrali smo protiv velikog kluba koji ima sjajne igrače. Prvo je poluvrijeme bilo naše, imali smo prilike da 'ubijemo' utakmicu. U nastavku nas je Galatasaray pritisnuo. No, sveukupno se ne mogu žaliti i zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Igrali smo na teškom terenu i pokušali smo osigurati prolaz, ali sada nas čeka težak uzvrat. Sve u svemu, ne možemo reći da je rezultat loš jer je Galatasaray dobra momčad s iskusnim i jakim napadom", rekao je Mourinho.

Nezadovoljan nije bio ni strijelac za domaću momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrali smo protiv jedne od najjačih momčadi u Europi. Bilo je iznimno teško, ali gol koji smo postigli je vitalan. Čeka nas komplicirana uzvratna utakmica, ali imamo šanse. Pogotkom smo sačuvali svoju nadu živom", istaknuo je Chedjou.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo