RONALDO BI MOGAO OTIĆI IZ JUVEA: / Talijani sve više pišu o ovakvom scenariju, sad su naveli u kojem slučaju će se to sigurno dogoditi

Image
Foto: Profimedia

Portugalac je pokazao nezadovoljstvo

13.4.2021.
15:32
Profimedia
VOYO logo

Bacanje dresa, divljanje u svlačionici i ostali načini na koje je pokazivao nezadovoljstvo nakon pobjede Juventusa protiv Genoe samo su pojačali glasine o tome kako bi CristianoRonaldo na ljeto mogao napustiti redove Stare dame.

Portugalac je nakon tog susreta bio nezadovoljan što nije zabio pogodak, ali i zbog nekih lošijih rješenja njegovih suigrača u napadu koji su ga u tome onemogućili. Talijanske medije navelo je to da se pozabave njegovom budućnošću u klubu. Tuttosport tako piše da bi Ronaldo na ljeto mogao napustiti Torino uz naglasak kako bi do rastanka moglo doći ako Juventus ne završi sezonu među četiri i ostane bez Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Turin, Italy, 11th April 2021. Cristiano Ronaldo of Juventus removes his match shirt before rolling it into a ball and throwing it to a ballboy at the final whistle in the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture credit should read: Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images,Image: 604824896, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no

Juventus se za ulazak u najprestižnije klupsko nogometno natjecanje bori s Milanom, Atalantom i Napolijem, jer je gotovo sigurno da će Inter osvojiti naslov prvaka. Juventus je osam kola prije kraja prvenstva 12 bodova iza Nerazzurra te su već u osmini finala ispali iz Lige prvaka. Ronaldo je posljednjih tjedana bio povezivan s povratkom i u Real Madrid i u Manchester United, a La Repubblica je objavila da će veteran na kraju sezone s vodstvom kluba razgovarati oko budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo