RONALDO BEZ GRANICA: /

Portugalski napadač pristaje ostati u Realu, ali samo pod uvjetima koji zvuče suludo i nerealno

Image

Najbolji klupski strijelac svih vremena spreman je produljiti ugovor, no...

5.6.2018.
13:50
VOYO logo

Godine 2009. Cristiano Ronaldo napustio je Manchester United i otisnuo se u madridski Real u čijem je dresu srušio nebrojene rekorde i u kojem je s 450 golova u 438 odigranih utakmica najbolji klupski strijelac svih vremena (slijede Raul s 323, Di Stefano s 308...).

Već neko vrijeme traju nagađanja hoće li 33-godišnjak i sljedeće sezone zabijati u dresu istog kluba, posebice stoga što je nakon finala Lige prvaka rekao da je 'uživao u vremenu provedenom u Realu'. Mnogi su to protumačili kao najavu odlaska, oni drugi kao pritisak na čelništvo kluba od kojeg traži bolje osobne uvjete suradnje, a posljednji izvještaji sugeriraju da je upravo to bilo u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatan novac

Ono što donosi 'The Partidazo de COPE' prenosi express.co.uk, a otkriva se da je Ronaldo klubu prenio uvjete pod kojima je spreman ostati. Zastrašujuće visokih 75 milijuna eura po sezoni ono je što bi smirilo Ronalda i uvjerilo ga da je i dalje poželjan, kao i to da će to biti do svoje 39. godine. Naime, traži ugovor do 2024. do kada bi od Reala primio 450 milijuna eura.

Manchester United i Paris Saint-Germain klubovi su koji s posebnom pažnjom očekuju kako će se ova priča rasplesti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo