OTKRIVENA VELIKA ISTINA: / 'Ronaldinho me uoči El Clasica zvao i rekao da prelazi u Real'

Image
Foto: AFP

Kapetan Barcelone Andres Iniesta ispričao je zanimljivu anegdotu kako je Ronaldinho uoči onog El Clasica na kojem je zaradio ovacije publike na Santiago Bernabeuu motivirao svoje suigrače.

17.2.2016.
13:47
AFP
VOYO logo

"Nekoliko dana prije utakmice nazvao me u noći i rekao mi da mi mora nešto reći. Poručio mi je da u lipnju odlazi i da je njegov brat sve dogovorio s Real Madridom: 'To su nevjerojatne brojke. Ne mogu odbiti. Ti si mlad i možeš me razumjeti. Molim te nemoj ništa drugima reći niti upravi. Nemoj me izdati, vjerujem ti više nego ostalima'. Nisam stigao ništa reći jer mi je odmah spustio slušalicu", prisjeća se Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle ga odbio

"Drugi dan na treningu je bila neka čudna tišina. Sve je bilo neobično, a onda je došao dan utakmice, a on je uzeo riječ: 'Momci, danas igramo važnu utakmicu. Oni su jaki ali mi u zadnje vrijeme funkcioniramo poput obitelji. Zvao sam vas noću kako bih vam rekao a odlazim u lipnju, a nitko o tome nije progovorio. Shvatio sam da bi svatko od na prije umro nego izdao drugoga. Ja ću ostati ovdje, a sada idemo na teren očitati lekciju ovima iz Madrida'", prepričao je Iniesta.

Ronaldinho je na toj utakmici zabio dva gola, a ostalo je povijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, engleski The Sun objavio je da je Brazilac propustio priliku okončadi karijeru u Premeir ligi. Naime, Newcastleu je ponuđen 35-godišnjak, ali je prema riječima njegova britanskog menadžera BarryjaO'Connora dogovor propao zbog plaće koju je Brazilac želio. Riječ je o osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za njega je igranje u Engleskoj bio savršen način za završiti karijeru, ali tražiti od bilo kojeg kluba toliku plaću, bez obzira na njegov talent i prošlost, previše je", izjavio je O'Connor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo