RONALDA VEĆ DUGO NITKO NIJE OVAKO 'PLJUSNUO': /

Ego ponajboljeg nogometaša današnjice pretrpjet će strašan udarac

Image
Foto: AFP

Malo tko na ovakav način opisuje najboljeg strijelca Lige prvaka i njenog peterostrukog osvajača

6.9.2018.
14:47
AFP
VOYO logo

Sjajnu je karijeru ostvario Jürgen Kohler, umirovljeni njemački nogometni reprezentativac, prije no što se okrenuo daleko manje uspješnoj trenerskoj.

Član izabrane vrste koja je osvojila svjetsko zlato, europsko zlato i srebro, bio je najbolji igrač Eura 1992. i najbolji njemački nogometaš 1997. godine ali i podjednako uspješan na klupskoj sceni. S tri je kluba nizao trofeje pa je tako s Bayernom (Bundesliga) i dortmundskog Borussijom (dvaput Bundesliga, Liga prvaka, Interkontinentalni kup) ispisivao uspješne stranice klupske povijesti, a ima se čime pohvaliti i kad su u pitanju dani koje je proveo u Juventusu (prvenstvo, Kup, Kup UEFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanske prvake i dalje prati pa je spreman bio prokomentirati i dolazak Cristiana Ronalda u klub u transferu vrijednom 112 milijuna eura. A nije baš birao riječi kada je opisivao portugalskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevidljiv kad se odlučuje

Istina, započeo je i završio laudama o radnoj etici, pričao o tome kako je Ronaldo nanizao rekorde u Španjolskoj i osvojio silne trofeje zbog čega mu valja zapljeskati, ali i kazao nešto što se samodopadnom portugalskom nogometašu nikako neće svidjeti:

"Ipak, moram naglasiti da ga se rijetko vidi u velikim utakmicama. Onda se pojavi, iz jedanaesterca postigne pogodak za 4-1 i želi da ga se zbog toga slavi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo