HOROR NA CESTI / Opljačkana argentinska legenda koju Šuker i društvo dobro pamte, pljačkaši ga zasuli kamenjem i prijetili mu pištoljima

Image
Foto: Profimedia

Igrao je u pobjedi protiv Vatrenih na SP-u 1998.

21.9.2021.
10:52
Profimedia
VOYO logo

Argentinac Roberto Ayala sasvim sigurno bio je jedan od najboljih braniča svoje generacije. Tijekom karijere igrao je u River Plateu, Napoliju te sa Zvonimirom Bobanom u Milanu, ali najveći trag ostavio je u Valenciji, čije je boje branio od 2000. do 2007. i s kojom je osvojio dva naslova španjolskog prvaka i zaigrao u finalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni također dobro pamte bivšeg argentinskog kapetana jer je bio u momčadi koja je na SP-u 1998. u grupnoj fazi s 1:0 pobijedila Hrvatsku predvođenu Davorom Šukerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ayala je trenutačno u stožeru argentinske reprezentacije, koje je ljetos osvojila Copa Americu. A sada je pak u fokus svjetske javnosti došao zbog neugodnog incidenta koji mu se dogodio u domovini. Dok se vozio kroz San Cayetano zaustavila ga je banda pljačkaša. I to na kakav način. Zasuli su njegov automobil kamenjem te su uperili pištolje prema njemu. Kako javljaju argentinski mediji, uzeli su mu mobitel i gotovine u vrijednosti malo većoj od 5000 eura. Međutim, najbitnije je da je on prošao neozlijeđen.

Ayala je za Argentinu je od 1994. - 2007. odigrao 115 utakmica te je bio jedan od vođa svlačionice koja je 2005. dočekala wunderkinda Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo