ROBERT PROSINEČKI / 'Čim je takav rezultat u Varaždinu nije dobro. Dinamo ne igra kako smo očekivali. Čačić? Pa, i Bjelici su vikali odlazi, pa je ostao'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Robert Prosinečki za Net.hr komentira Dinamo

6.8.2022.
11:33
Profimedia
VOYO logo

Dinamo očigledno ne igra dobro. Protiv Ludogoreca u Razgradu zagrebački plavi došli su do vrijedne pobjede u lovu na play off Lige prvaka, ali jasno je kako postavke igra Ante Čačića, kao i situacija unutar momčadi, i nisu baš sasvim na svojim mjestima.

Image
PLJUŠTE REAKCIJE /

Fanovi sinoć okupirali Dinamov Facebook: Čačić na nezapamćenom udaru, iz kluba mažu oči navijačima; 'A rugaju se Hajduku, ne valja se rugati drugima'

Varaždin zaustavio Dinamo

To se potvrdilo i jučer u Varaždinu. Domaći sastav zaustavio je Dinamo (1-1) i uzeo mu prva dva boda ove sezone. Je li problem u pristupu, lošijoj formi udarnih igrača poput Petkovića, Ivanušeca koji se vraća nakon ozljede, Oršića kojeg se također čeka, Bočkaja koji nije u ritmu? Leži li problem u motivaciji i voljnom momentu u čitavoj momčadi ili u problemima s izostancima i tajmingu, jer noge su teške, a ubitačan je ritam i broj utakmica? Da li je rotacija igrača po pojedinim pozicijama, stavljanje nekih na pozicije koje nisu njihove, dobra ili loša stvar za koju se Ante Čačić hvata? Puno je tu pitanja...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, ono što se zna i što je jasno i nogometnim laicima da Dinamo još jednom nije igrao dobro, osim dvadesetak minuta u prvom poluvremenu kad je poveo protiv Varaždina. Prvi je put to kažnjeno, a Ante Čačić i momčad moraju dobro razmisliti što će učiniti za utorak i uzvrat protiv Ludogoreca na Maksimiru, da bi prezentirali nogomet s kojim će dalje u Ligi prvaka. 

'Nije dobro čim je Dinamo remizirao u Varaždinu'

Okrenuli smo broj jednog od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena (hladno), velikog Roberta Prosinečkog, kako bi nam iskomentirao Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na GO sam, ne pratim. Mislim ono, vidio sam rezultat u Varaždinu. Čim je takav rezultat u Varaždinu nije dobro. Ono što pročitam i vidim u medijima, to je to. Dobro sam ja, malo na odmoru s obitelji. Uživamo", kazao nam je Robert Prosinečki i na našu konstataciju da mu je odmor potreban nakon one epizode u Ljubljani na klupi Olimpije, veliki Žuti nam je onako opušteno, u svom stilu, s razvučenim a dobro, kulerski, poentirao:

"Tako ionako nam se u životu događaju svakakve stvari koje ne možeš predvidjeti, ali sve je dobro."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Niti njemu nije sasvim jasno što se događa s Dinamom, a još manje što bi trebalo popraviti ili što je uzrok...

'Ne igraju dobro'

"Gledao sam Ligu prvaka, protiv Ludogoreca, nije izgledao Dinamo baš najbolje, ali kad se dobije onda, generalno, je sve u redu. Prolazak je vrlo bitan za Europu, za ulazak u Ligu prvaka što puno znači Dinamu kao klubu, a naposljetku i HR nogometu. No, ne igraju dobro. Dinamo ne igra onako kako svi očekuju od njega. E sad, što bi trebalo mijenjati, nemam pojma. Mislim, nisam tamo niti znam Uglavnom, nisu neki igrači još došli u formu. Neki se još traže. Događa se. Makar, nije velika šteta. Sve se to još uvijek da popraviti, a samim time samo izgubili dva boda. U Ligi prvaka je Dinamo još uvijek živ, vjerujem da će Plavi doći na onu razinu na kojoj trebaju biti, ako se uzme u obzir kvaliteta koju imaju", objašnjava Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema strpljenja

Ali, strpljenja nema, posebno ne u Dinamu ili oko klubu. A, možda ga u ovoj situaciji ne bi trebalo ni biti. Još jučer su navijači, naime, u Varaždinu vikali "Čačiću, odlazi!" Petković je s travnjaka, pak, ispraćen zvižducima.

"Pa dobro, to je manje-više svugdje tako. Manje-više je svugdje isto. I Bjelici su vikali, pa je ostao. Tako je to u nogometu. U nogometu se događaju stalno takve stvari, sad što će biti konkretno s Dinamom, čelnici će o tim stvarima odlučivati", zaključio je Robert Prosinečki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo