PLJUŠTE REAKCIJE / Fanovi sinoć okupirali Dinamov Facebook: Čačić na nezapamćenom udaru, iz kluba mažu oči navijačima; 'A rugaju se Hajduku, ne valja se rugati drugima'

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Reakcija fanova i simpatizera na Dinamovom službenom Facebooku

6.8.2022.
7:31
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Nakon kiksa u Varaždinu na otvaranju 4. kola HNL-a bijesni i razočarani simpatizeri i fanovi Dinama sinoć su zatrpali službeni Facebook profil GNK Dinamo. Njih skoro 600 komentiralo je ispod objave o krajnjem rezultatu utakmice u Varaždinu (1-1). Ante Čačić na udaru je i na društvenim mrežama, nakon skandiranja mu pod prozor na stadionu za vrijeme njegovog izlaganja na pressici od strane navijača: "Čačiću, odlazi!"

GNK Dinamo: 'I dalje smo neporaženi'

Image
'RAZMAŽENI SMO' /

Dok je Čačić pričao, ispod prozora krenulo skandiranje: 'Čačiću, odlazi!'; Ante poslao poruku navijačima; 'Pa ne možemo svaku dobiti'

Image
'RAZMAŽENI SMO' /

Dok je Čačić pričao, ispod prozora krenulo skandiranje: 'Čačiću, odlazi!'; Ante poslao poruku navijačima; 'Pa ne možemo svaku dobiti'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U opisu izvještaja na Facebooku, inače, navodi se iz kluba kako su Plavi i dalje neporaženi ove sezone, jer imaju tri pobjede i jedan remi. "U svim natjecanjima ove sezone, bez utakmice Superkupa, u ukupno sedam susreta imaju pet pobjeda i dva remija", stoji u klupskoj objavi na društvenim mrežama. Naravno da su fanovi na društvenim mrežama primijetili manevar iz Dinama. Reakcije su počele pljuštati, remi u Varaždinu dinamovcima nije dobro sjeo...

Komentari bijesnih fanova

"Plavi su i dalje neporaženi ove sezone. Hahaha, odmah opravdati ovaj X da se ne kritizira stručnjak na klupi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Varaždin izgubio dva boda večeras."

"A rugaju se Hajduku, ne valja se rugati drugima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što je trener dobro napravio danas je vlastiti styling. Ovakve utakmice obično Ademi izvlači, no danas je prekasno ušao. On zaslužuje puno jači klub. Petković i Mišić imaju status kao Mbappe i Modrić."

"Nije bilo sreće. Čudo da nismo pobijedili uz tako fantastičnu i tečnu igru. Ne daj se Antiša, samo tak nastavi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vratite Krunu Jurčića ako Boga znate samo mičite neznalicu. Ja mislim da on ni televizore ne zna popravljat da je i to prenapuhana priča."

"Jedino što je trener dobro napravio danas je vlastiti styling. Ovakve utakmice obično Ademi izvlači, no danas je prekasno ušao. Postonjski zaslužuje puno jači klub. Petković i Mišić imaju status kao Mbappe i Modrić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema nikakve poveznice između veznog reda i napada, kada vezni red drŽi loptu, napadači samo stoje ukopani i čekaju da im lopta doĐe u noge. Sveukupno jako slabo trke i borbe kao da svaki igrač igra sam za sebe kad primi loptu a drugi gleda kaj će ovaj napraviti. Jako loše, bezidejno, nikakvo. Ante digni ekipu već jednom jer djelujete umorni kao da je kraj sezone ili daj ostavku ako ne možeš. Dinamu treba trener koji će reći igračima da preoru teren a ne ova kamilica trenutno.

Klasa (ne)optimist

"Sad čekam one 'optimiste' sa 'Čačić je dobar jer ima rezultat'. Čovjek ima 67 godina, pregazilo ga je vrijeme i nogometno razmišljanje. Neka ide više u penziju. Love ima, unuke ima, neka uživa i prepusti Dinamo nekome kome je do Dinama stalo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da DrmiĆ proklinje dan kad je potpisao za Dinamo. Završit će kao Gavranović. A miriše boga mi i da nikad laksi ždrijeb i priliku za LP nije imao. Ako naravno prođemo uopće Ludogorec".

"Sad će opet oni što brane Čačića reci da smo pljuvači, nemam ništa protiv čovjeka ali to nije trener za Dinamo. Sa ovakvim igračima bi i ja imao ovakvu statistiku, ako ne i bolju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Čačić je pogubljen'

"Pogubljenog Čačića van iz Dinama i Upravu koja ovakve trenere dovodi!"

"Kao sto sam prije rekao. Prva ozbiljnija ekipa će nam uzeti sve. U ovom slučaju, pod ozbiljnija ekipa mislim da je Varaždin znao se postaviti. Ništa više. A i ne treba niti njima niti ikome drugom dok mi imamo ovog stručnjaka. Moramo li zaista navijati da ispadnemo od Ludogoreca da ovaj ode."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dajte otkaz Čačiću dok je vrijeme, već se krenulo s prosipanjem bodova u HNL-u, zašto čekati da se izgubi priključak pa onda reagirati, i Liga prvaka je isto daleko, Dinamo je pukom srećom dobio prošlu utakmicu. Odreagirajte dok je vrijeme i dajte tom kvalitetnom kadru i kvalitetnog trenera."

'Zapitajte se prije uzvrata protiv Ludogoreca čiji dres nosite'

"Pojedinci, prije utakmice u utorak dobro se zapitajte čiji dres nosite!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što je najgore, svi odgovori mu leže na klupi, neka samo stavi najbolji sastav, neka stavi igrače na prirodne pozicije, manje rotira, i sve bi išlo glatko. Jel' se on inati, ili mu je sugerirano da neki moraju igrati, iako su formom nula, ne znam, ali da izgleda dobro... ne izgleda nikako."

"Kakva sramota na što smo spali... Pa, nisu novinari krivi što pisu istine? Nismo se s loptom sastali 90 min protiv Ludogoreca, trebali primit 5 komada kao jedan, s Varaždinom izvukli bod na sreću, ljudi nam sakrili loptu, sprdačina teška.. Nadam se samo da će Hajduk odgodit derbi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvoj utakmici 4. kola Prve hrvatske nogometne lige nogometaši Dinama su na gostovanju u Varaždinu kod istoimenog domaćina odigrali 1-1 i tako izgubili prva dva boda u novoj sezoni hrvatskog prvenstva.

Šego pospremio loptu u mrežu iza Livija sa 14 metara

Dario Špikić je u prvoj minuti sučevog dodatka na kraju prvog poluvremena glavom poslao loptu u mrežu nakon ubačaja Petra Bočkaja s lijeve strane i tako donio vodstvo Dinamu. Varaždin je do izjednačenja došao u 63. minuti, kad je na asistenciju Herrere Michele Šego sa 14 metara pogodio pokraj nemoćnog Livakovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ima 10 bodova iz četiri utakmice, a drugi je Hajduk sa šest bodova iz dva nastupa. Po četiri boda imaju Rijeka, Osijek, Šibenik, Varaždin i Slaven Belupo, s tim da Riječani imaju samo dvije odigrane utakmice. Na začelju je pulska Istra 1961 bez ijednog boda iz tri nastupa.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo