LEGENDARNI ŽUTI / Robert Prosinečki ima novi posao? Kandidat je za izbornika jedne jako egzotične nogometne zemlje

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Prvi samostalni trenerski posao imao je u Crvenoj Zvezdi

24.10.2022.
9:28
Armin Durgut/PIXSELL
VOYO logo

Dobro jutro, Vijetname! Senzacionalne vijesti objavljene su iz tamošnjih medija, na portalu VietNamNet piše da su Robert Prosinečki i Dragan Skočić kandidati za preuzimanje reprezentacije Vijetnama.

Skočić je odveo iransku nogometnu reprezentaciju do grupne faze Svjetskog prvenstva, ali je dobio otkaz prije samog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane popularni "Žuti" nam je u studiju Net.hr-a pričao kako trenutno nema dobre ponude, no vidjet ćemo je li to ta prava koja se čekala. Nakon sjajne igračke karijere u kojoj je, između ostalih, briljirao u Crvenoj Zvezdi, Barceloni, madridskom Realu i tadašnjoj zagrebačkoj Croatiji, Prosinečki je trenersku karijeri počeo 2004. godine kao pomoćnik u Zagrebu.

Izbornički posao logičniji?

Prvi samostalni trenerski posao imao je u Crvenoj Zvezdi, a kasnije je radio još u Kayserisporu (dva puta) i Denizlisporu, dok je bio izbornik Azerbajdžana i Bosne i Hercegovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Dakako, Prosinečki je bio jedan od predvodnika "Bilić boysa", kao pomoćnik Slavenu. Nakon nedavnog otkaza u Olimpiji iz Ljubljane i sukoba sa vodstvom kluba, možda je nekako izbornički posao ipak logičnija opcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo