OPROSTIO SE OD KLUBA /

Rijeku nakon debakla protiv Olimpije napušta Ivanović: Čeka ga mjesto u Belgiji

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ivanović je u Rijeku stigao u lipnju 2023. godine, te je u 51 utakmici postigao 16 golova

31.8.2024.
11:19
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Riječki prvotimac Franjo Ivanović napustio je Rujevicu, a karijeru će nastaviti u Belgiji.

Image
SLUŽBENO JE /

Stigle vijesti s Poljuda: Ivan Perišić više nije igrač Hajduka

Image
SLUŽBENO JE /

Stigle vijesti s Poljuda: Ivan Perišić više nije igrač Hajduka

Nakon što je Rijeka doživjela potpuni debakl protiv Olimpije i nakon poraza 5-0 ispala iz Konferencijske lige Ivanović se oprostio od dresa Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru će nastaviti u redovima Royale Union Saint-Gilloisea, belgijskog prvoligaša s kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Ivanović je u Rijeku stigao u lipnju 2023. godine, te je u 51 utakmici postigao 16 golova.

"Na početku želim se zahvaliti svima na podršci koju sam imao cijelo vrijeme dok sam bio u Rijeci. Žao mi je što je moja priča u Rijeci završena porazom protiv Olimpije, ali iz Rijeke nosim samo dobre uspomene, rekao je Franjo Ivanović na oproštaju od bijelog dresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivanović se nakon utakmice u Ljubljani oprostio od suigrača i otputovao u Belgiju gdje je danas zaključen transfer.

"Od prvog dana kad sam stigao u Rijeku osjetio sam potporu svih ljudi kao i navijača koji su nas nosili. Rijeka mi je pružila priliku da se afirmiram i dolazak na Kvarner se pokazao kao pun pogodak. Kad se osvrnem na moje vrijeme u bijelom dresu bilo je tu puno odličnih utakmica cijele ekipe, velikih pobjeda i zajedničkih slavlja. Ostao je naravno žal za prošlom sezonom i što na kraju sve, što smo dobro napravili, nismo okrunili barem jednim trofejem. Hvala svim navijačima na podršci, moram istaknuti i zahvaliti se istočnoj tribini koja je, u dobrim i lošim trenucima, skandirala moje ime, i to mi je jako pomoglo kad stvari na travnjaku se nisu odvijale kako smo željeli" rekao je Franjo Ivanović.

"Na kraju želio bi se zahvaliti predsjedniku Damiru Miškoviću, Upravi Rijeke, svim članovima stručnog stožera s kojima sam radio, svim ljudima u radnoj zajednici i ljudima koji rade na održavanju terena. Naravno, još jednom hvala svim navijačima koji su nam bili podrška. Jedno je sigurno, Rijeku ću pratiti i dalje imate u meni vjernog navijača. Rijeka je zauvijek u mom srcu! Forza Fiume!", zaključio je Franjo Ivanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo