FOTO/VIDEO: / Kapa do poda! Večer koju Riječani nikad neće zaboraviti!

Nogometaši Rijeke u prvoj su utakmici 4. pretkola Europske lige svladali njemački Stuttgart s 2:1. Pogotke za Riječane zabili su Benko i Kvržić.

21.8.2013.
17:06
VOYO logo

I koliko god da završi uzvratni susret u Stuttgartu, i ako Rijeka ispade iz Europske lige, nogometaši s Kantride moći će se pohvaliti kako su ostvarili povijesnu pobjedu o kojoj će se pričati i za 50 godina.

Mogao je Stuttgart izvući i bolji rezultat, posebno u nastavku utakmice, ali Rijeka imala sjajnoga Ivana Vargića među vratnicama. Činjenica je i da je Rijeka do minutu prije kraja imala veliko vodstvo od 2:0 do kojeg je došla kontrama, i u fazi utakmice kada je njemačka momčad imala blagu dominaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak je pao u 74. minuti kada je Tomečak centaršutom pronašao Leona Benka koji je zabio glavom za 1:0, dok je u 87. sam Benko asistirao Zoranu Kvržiću koji elegantno vara i svladava gostujućeg vratara Svena Ulreicha.

Ipak, preko Vedada Ibiševića je Stuttgart smanjio na 2:1 u 89. minuti, čime je došao do itekako bitnog pogotka prije uzvrata, a mogao je Ibišević i izjednačiti u sudačkoj nadoknadi, ali je odlično reagirao domaći vratar Vargić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=deacd9c3-c7b-9654-6f46-5e338ee0ed3&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo