RIJEKA U 3. PRETKOLU MOŽE IGRATI PROTIV HAJDUKOVOG KRVNIKA: / Hoće li vanzemaljci, nakon Poljuda, sletjeti i na Rujevicu?

Image
Foto: PIXSELL

Gzira United bi prethodno u 2. pretkolu trebala izbaciti i latvijski Ventspils

21.7.2019.
11:49
PIXSELL
VOYO logo

Europski nogometni savez (UEFA) u nedjelju je objavio pet podskupina za ždrijeb 3. pretkola Europske lige koji će se održati u ponedjeljak čime su skraćeni popisi eventualnih suparnika preostalih hrvatskih predstavnika.

Image
U SPLITU VLADA ZAVJET ŠUTNJE ILI KOLEKTIVNA PARANOJA: /

Svi se zgražaju, a šute kao zaliveni; Jedino nam je on nešto kazao, ali...

Image
U SPLITU VLADA ZAVJET ŠUTNJE ILI KOLEKTIVNA PARANOJA: /

Svi se zgražaju, a šute kao zaliveni; Jedino nam je on nešto kazao, ali...

Rijeka uvrštena među nositelje skupine 4

Tako je hrvatski doprvak Rijeka, koja će se u natjecanje uključiti u 3. pretkolu, uvrštena među nositelje skupine 4, a jedan od mogućih suparnika joj je i malteška Gzira United koja je u 1. pretkolu senzacionalno izbacila splitski Hajduk. Na Instagram profilu talijanskog trenera koji vodi maltešku momčad Gzira United Giovannija Tedesca, osvanuo je video na kojem se vidi kako spomenuti novinskim člankom, za koji je kazao kako je bio podcijenjivački i kako ih je upravo to motiviralo u ostvarivanju ovog, za njih povijesnog uspjeha, motivira svoje igrače, nabrijava ih… Više o tome možete pročitati - OVDJE. Inače, tekst o vanzemaljcima koji su se trebali pojaviti prije nego Gzira izbori prolaz u drugo pretkolo pokazao se pogrešnim iako je uoči utakmice izgledao dosta logično...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče Gzire United, Maltežani bi prethodno u 2. pretkolu trebala izbaciti i latvijski Ventspils ako misle izboriti "sletanje vanzemaljaca i na Rujevicu"...

Mogući suparnici doprvaku Hrvatske

Uz pobjednika para Ventspils - Gzira United, mogući suparnici Rijeke su i bolji iz ogleda mađarskog Fehervara i lihtenštajnskog Vaduza, pobjednik susreta između norveškog Haugesunda i austrijskog Sturma, bolji iz dvoboja turskog Malatyaspora i slovenske Olimpije te gruzijske Čihure i škotskog Aberdeena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek, koji će u 2. pretkolu za protivnika imati bugarski CSKA iz Sofije, će u slučaju prolaska u 3. pretkolo biti podnositelj u skupini 5, a mogući suparnici bit će mu češki predstavnik Sparta iz Praga, grčki AEK iz Atene te bolji iz susreta španjolskog Espanyola i islandskog Stjarnana, slovenskih Domžala i švedskog Malmoa, crnogorske Budućnosti i ukrajinske Zarje te ruskog Arsenala iz Tule i azerbajdžanskog Nefčija.

Dinamo igra protiv gruzijskog Saburtala u 2. pretkolu Lige prvaka

Hrvatski prvak Dinamo bi u slučaju ispadanja od gruzijskog Saburtala u 2. pretkolu Lige prvaka također nastavio natjecanje u Europi u 3. pretkolu Europske lige. Njegovi mogući suparnici u tom slučaju bili bi poraženi iz susreta sanmarinskog Tre Pennea i litvanske Suduve, poljskog Piasta i latvijske Rige, armenskog Ararata i gibraltarskog Lincoln Red Impsa, islandskog Valura i bugarskog Ludogoreca te HB Torshavna s Farskih Otoka i Linfielda iz Sjeverne Irske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo