FOTO: / Dinamo drhti, Rijeka nastavila brutalno 'gaziti' na Kantridi

Nogometaši Rijeke nastavili su sa sjajnim nastupima u domaćem prvenstvu. U 5. kolu Rijeka je na Kantridi slavila protiv Slaven Belupa sa 3:0.

16.8.2014.
20:54
VOYO logo

Rijeka je nastavila prijetiti Dinamu. Nakon što su Modri došli do pete pobjede protiv Splita na Maksimiru (1:0), dečki s Kantride također su nastavili stopostotni prvenstveni niz.

I to kako! Igrači Matjaža Keka već su nakon 10 minuta riješili pitanje pobjednika. U 7. minuti Grgić je napucao Jahovića koji potom ubacuje točno na glavu Tomečaka, a ovaj loptu zakucava u mrežu. Samo dvije minute poslije bilo je 2:0. Kvržić je ponovno iskoristio nonšalanciju obrane Slavena, a ukradenu loptu poslao za Kramarića koji bez problema zabija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belupo na terenu nije postojao, a Rijeka je nizala prilike. Redom su promašivali Kramarić, Lešković, potom i Leovac. U 35. minuti novi pogodak. Lopta iz kornera preletjela je cijelu obranu i došla do Kramarića, koji na drugoj vratnici loptu sprovodi u mrežu.

U nastavku je Rijeka nastavila u istom ritmu i pravo je čudo kako Picak na golu Slavena nije primio još nekoliko komada. U 56. minuti Lešković je promašio nakon ubačaja Sharbinija. Četiri minute kasnije cijelom Kantridom se prolomio gromoglasni pljesak. Moises je zamijenio Kramarića kojeg je Kek odlučio sačuvati za četvrtak kada na Kantridu stiže moldavski Šerif. Kramarić je zabio nova dva pogotka, a podatak zvuči nevjerojatno, u pet kola Krama je zabio devet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta Rijeka je propustila još nekoliko prilika, Brezovec je opalio iz daljine, ali promašio, a najbolju priliku je imao Leovac u 80. minuti nakon što ga je savršeno proigrao Sharbini, koji je potom i sam, minutu prijeka kraja utakmice skoro zabio s 40 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo