RIJEKA POTVRDILA TRENERA, ARMADA POKUŠALA STOPIRATI DOLAZAK BIŠĆANA!? / 'Nikada zaboraviti, nikada oprostiti! Igore, odlazi'

Image
Foto: PIXSELL

Navijači Rijeke nisu mu to zaboravili

9.10.2018.
14:38
PIXSELL
VOYO logo

Dogodilo se to u ožujku 1999. godine, podsjeća Novi list, kada je Igor Bišćan neprimjerenom gestom proslavio jedan pogodak u pobjedi Dinama protiv Rijeke. Dvadesetak godina kasnije i unatoč njegovoj isprici Klub navijača Armada i dalje smatra da je nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac nepoželjno lice u klubu.

Image
IGOR BIŠĆAN JE NOVI TRENER RIJEKE: /

Vijest je službeno potvrđena, ekspresno pronađena zamjena za Keka

Image
IGOR BIŠĆAN JE NOVI TRENER RIJEKE: /

Vijest je službeno potvrđena, ekspresno pronađena zamjena za Keka

Moglo bi se to pokazati kao priličan problem ako se zna da Bišćana, službeno potvrđenog trenera Rijekine momčadi, sati dijele od prvog treninga na novoj funkciji, odnosno na poziciji stručnjaka koji mijenja nakon pet i pol godina otišlog Matjaža Keka. Što je i sam Bišćan potvrdio izjavom za ciparske medije nakon što je uručio 'košaricu' Anorthosisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Prvaci 98./99.'

"Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam ugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjuće situacije, na neki način me je sramota. Međutim, jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anarthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj. Kada sam otišao iz Olimpije ostao sam nekoliko mjeseci bez posla, prihvatio sam ponudu Anarthosisa, međutim sada se pojavila Rijeka, klub iz moje zemlje i tamo ću nastaviti karijeru", kazao je, a prijenosi Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što je potvrdio i sam klub putem web-stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, Armadina poruka i više je nego jasna: 'Nikada zaboraviti, nikada oprostiti! Igore, odlazi! Prvaci 98./99.!!!' Posebice kad pored nje stoji prekriženi Bišćan kao podsjetnik na sezonu u kojoj je Rijeci naslov 'oduzet' famoznim zaleđem protiv Osijeka u samoj završnici susreta.

No, njih nitko za mišljenje u ovome nije pitao. A na Bišćanu je da im ga pokuša promijeniti. Znanje je dokazao na klupi Rudeša kojeg je doveo iz drugog nogometnog razreda u hrvatsko prvenstvo, a potom i u Sloveniji gdje je s ljubljanskom Olimpijom osvojio dvostruku krunu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo