RIJEKA POTVRDILA TRENERA, ARMADA POKUŠALA STOPIRATI DOLAZAK BIŠĆANA!? / 'Nikada zaboraviti, nikada oprostiti! Igore, odlazi'

Navijači Rijeke nisu mu to zaboravili

9.10.2018.
14:38
PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Dogodilo se to u ožujku 1999. godine, podsjeća Novi list, kada je Igor Bišćan neprimjerenom gestom proslavio jedan pogodak u pobjedi Dinama protiv Rijeke. Dvadesetak godina kasnije i unatoč njegovoj isprici Klub navijača Armada i dalje smatra da je nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac nepoželjno lice u klubu.

Moglo bi se to pokazati kao priličan problem ako se zna da Bišćana, službeno potvrđenog trenera Rijekine momčadi, sati dijele od prvog treninga na novoj funkciji, odnosno na poziciji stručnjaka koji mijenja nakon pet i pol godina otišlog Matjaža Keka. Što je i sam Bišćan potvrdio izjavom za ciparske medije nakon što je uručio 'košaricu' Anorthosisu.

'Prvaci 98./99.'

"Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam ugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjuće situacije, na neki način me je sramota. Međutim, jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anarthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj. Kada sam otišao iz Olimpije ostao sam nekoliko mjeseci bez posla, prihvatio sam ponudu Anarthosisa, međutim sada se pojavila Rijeka, klub iz moje zemlje i tamo ću nastaviti karijeru", kazao je, a prijenosi Novi list.

A što je potvrdio i sam klub putem web-stranice.

Kako bilo, Armadina poruka i više je nego jasna: 'Nikada zaboraviti, nikada oprostiti! Igore, odlazi! Prvaci 98./99.!!!' Posebice kad pored nje stoji prekriženi Bišćan kao podsjetnik na sezonu u kojoj je Rijeci naslov 'oduzet' famoznim zaleđem protiv Osijeka u samoj završnici susreta.

No, njih nitko za mišljenje u ovome nije pitao. A na Bišćanu je da im ga pokuša promijeniti. Znanje je dokazao na klupi Rudeša kojeg je doveo iz drugog nogometnog razreda u hrvatsko prvenstvo, a potom i u Sloveniji gdje je s ljubljanskom Olimpijom osvojio dvostruku krunu...

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali