RIJEKA PET UTAKMICA BEZ POBJEDE: / 'Kako smo razmišljali o Livaji i Lazarosu, tako sada moramoo Pervanu, Štrkalju i Zgrabliću'

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Cibalije gdje će tražiti prvu prvenstvenu pobjedu nakon niza od pet utakmica bez slavlja.

25.11.2017.
16:32
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

"Cibalia je pokazala svoju kvalitetu u nekoliko utakmica ove sezone. Put i način Rijeke u prvom poluvremenu utakmice protiv AEK-a je ono što mene kao trenera zanima. Na treningu to funkcionira, nedostaje nam ponekad komunikacija i koncentracije na terenu", rekao je Matjaž Kek uoči susreta.

"Gostovanja Rijeke u Europi dala su pečat i Rijeka je igrala kvalitetan nogomet, ali od toga se ne živi. Europa je arhivirana, ali moramo loviti rezultat u HNL-u. Vesele stvari koje se popravljaju, moramo skupljati bodove, ali nitko neće leći pred nas. Isto će biti žestoku dueli i u Vinkovcima kao što su bili u Ateni", kazao je i dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nitko neće sam leći pred nas. I zato, kako smo razmišljali o Livaji, Lazarosu i svim tim imenima vodeće momčadi grčke lige, tako sada moramo razmišljati o Pervanu, Štrkalju i Zgrabliću", jasan je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo