Bomba s Kantride: Kapetan Dinama seli u Rijeku?

25.3.2012.
12:23
VOYO logo

Nakon što je dugi niz godina Rijeka muku mučila s financijskim problemima, sve se promijenilo u trenu. Talijanski milijarder Volpi napunio je blagajnu, no pojavio se novi veliki problem. Momčad s Kantride poslije više od 30-tak godina strahuje od ispadanja i prvog razreda.

No, nadaju se u Rijeci kako će s ovom mladom i neiskusnom momčadi uspjeti izboriti opstanak, a onda slijedi sezona u kojoj bi mogli opasno zaprijetiti Dinamu i Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Budući smo u situaciji u kakvoj jesmo, moramo ojačati momčad. Prvi korak je dovođenje Ivana Bošnjaka, renomiranog imena koje će svojim igračkim umijećem, iskustvom i pozitivnim karakterom pomoći da sezonu uspješno privedemo kraju", rekao je Srećko Juričić, sportski direktor Rijeke.

"Sada je teško naći one koji odmah mogu predstavljati pojačanja jer gotovo sva potencijalna nova imena ove godine nisu odigrala ni utakmice. No intenzivno radim na tome da ne stanemo na Bošnjaku i imam još dva-tri imena u kombinaciji", izjavio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jurica Vranješ stiže u ponedjeljak. Mislili smo ga dovesti za sljedeću sezonu, ali učinit ćemo sve što možemo da bude spreman kroz sljedeća 3-4 kola, a premda ga još nisam nazvao, razmišljam i o dovođenju Igora Bišćana!", ispalio je Juričić bombu za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo