RIJEKA DOVELA NOVO POJAČANJE: / Stigao Makedonac kojeg je htio i Dinamo, zagrebačka publika dobro ga pamti

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Na Rujevicu je stigao Makedonac koji može igrati na mjestu središnjeg veznog, ali i u obrani.

22.5.2018.
17:26
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Samo dva dana nakon što je iz Rijeke objavila dolazak novog desnog beka Marija Pavelića, na Rujevicu je stiglo još jedno pojačanje.

"Darko Velkovski novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Velkovski je potpisao ugovor na tri godine uz mogućnost produljenja na još godinu dana, a stigao je iz redova makedonskog Vardara", priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječ je o igrači kojeg se prije dvije godine povezivalo s Dinamom, no do realizacije transfera nikada nije došlo. Te je godine u kvalifikacijama za Ligu prvaka u dresu Vardara zaigrao protiv Modrih, a u uzvratnoj utakmici na Maksimiru dao je dva gola.

Image
MEDIJI BRUJE O DINAMOVIM POJAČANJIMA: /

Stižu Makedonac, Ganac i kapetan zlatne Srbije!

Image
MEDIJI BRUJE O DINAMOVIM POJAČANJIMA: /

Stižu Makedonac, Ganac i kapetan zlatne Srbije!

Hvali grad

"Tek sam stigao u Rijeku, grad je super, ljudi su sjajni, svi su nasmijani. Stefan Ristovski rekao mi je sve najbolje o Rijeci, klubu, ali i navijačima. Poznajem i Leonarda Zutu koji je igrao za reprezentaciju Makedonije i Milana Ristovskog. Nadam se da ćemo opravdati očekivanja i osvajati trofeje u Rijeci", kazao je za službenu stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velkovski je u Makedoniji igrao za Rabotnički i Vardar, i u dresu oba kluba osvojio je naslov prvaka Makedonije. U redovima Vardara ove sezone igrao je u skupinama Europske lige. Igrao je u svim mlađim uzrastima i seniorskoj reprezentaciji Makedonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pratio sam HNL na televiziji i poznajem neke igrače, te momčadi kao što su Dinamo i Hajduk. Nadam se da ću se uklopiti u sistem igre i vjerujem da ću napredovati. Moram se zahvaliti svima u Rijeci na prilici, te mojim menadžerima Saši Bratiću i Milošu Pavičeviću", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo