NOVO POJAČANJE / Rijeka dovela 'najvećeg talenta Crne Gore': 'Imao sam ponude drugih klubova, ali htio sam doći ovdje'

Image
Foto: Screenshot/HNK Rijeka

Nikola Medojević novi je igrač HNK Rijeka

19.9.2023.
12:42
Screenshot/HNK Rijeka
Play logo

Nikola Medojević novi je igrač HNK Rijeka. Mladi nogometaš potpisao je s Rijekom trogodišnji ugovor, te se pridružio momčadi juniora i debitirao u utakmici protiv Varaždina gdje je asistirao i postigao gol, objavio je klub na službenim stranicama.

Image
'ELITNI IGRAČ' /

Perišić oduševio navijače Tottenhama: 'Najpodcjenjeniji nogometaš u povijesti kluba'

Image
'ELITNI IGRAČ' /

Perišić oduševio navijače Tottenhama: 'Najpodcjenjeniji nogometaš u povijesti kluba'

Medojević igra u veznoj liniji, može igrati na više pozicija. Nikola je do 17. godine igrao redovima crnogorske Budućnosti, te je priključen prvoj momčadi sa 16 godina. Nakon toga igrao je u redovima Mladosti DG, gdje je odigrao sezonu za seniore i upisao tri gola i šest asistencija, kao najmlađi u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola je ujedno prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Crne Gore, bio kapetan kadetske i juniorske reprezentacije, kao najveći talent u Crnoj Gori pripao mu je i broj 10 u reprezentacije Crne Gore do 20 godina. Upravo je mlada reprezentacija Crne Gore nedavno svladala Francusku 2:0 i Mađarsku 4:0, a Nikola je upisao tri asistencije u dva ogleda.

"Jako sam sretan što sam došao u Rijeku. Znam što Rijeka znači u hrvatskim okvirima, ali i šire. U Rijeci se osjećam odlično i imam sve uvjete za napredak. Imao sam ponude drugih klubova, međutim odlučio sam se za Rijeku i vjerujem da nisam pogriješio, te da će se moja odluka pokazati ispravnom.

Gledao sam utakmicu protiv Lillea i Osijeka i uvjerio se u sjajnu atmosferu o kojoj svi pričaju, jedva čekam da to osjetim na terenu. Idemo korak po korak, na meni je da se na travnjaku izborim za svoje minute. Došao sam ovdje napredovati, ali velika je želja jednog dana i s Rijekom osvajati trofeje", rekao je Medojević za službenu stranicu kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo