RIJEKA BI SE TREBALA ZABRINUTI: / Igrač u kojeg Petev polaže nade je nezaustavljiv

Image
Foto: AFP, Marko Prpic/PIXSELL

Hrvatski prvak Dinamo u četvrtak, pretposljednjeg dana boravka u Beleku, pobijedio je bjeloruskog imenjaka Dinamo Brest 1-0.

9.2.2017.
19:39
AFP, Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Lijepu su akciju za slavlje u 24. minuti odigrali kapetan Antolić i Hodžić koji je novim pogotkom ujedno postao i najbolji strijelac priprema (ukupno pet pogodaka).

To je dobra vijest za trenera Dinama Ivajla Peteva koji puno nada polaže u spomenutog bosanskohercegovačkog napadača koji bi trebao biti važna karika u modrom lovu na prvoplasiranu momčad HNL-a Rijeku koja igra šampionski nogomet i kojoj se otvara ozbiljna mogućnost da po prvi puta u svojoj povijesti uzme titulu najbolje momčadi Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SAMMIR VEĆ IMA SAVJET ZA PETEVA: ‘Trebamo manje trčati!’

Petev dao priliku svim igračima

Što se tiče događanja u Beleku, Petev je napravio ono što je najavio ranije, odnosno ono što je napravio i u posljednoj prijateljskoj utakmici. Dao je priliku svim igračima. Tako je protiv Dinama iz Bresta na golu je bio Livaković, dok su u obrani bili Stojanović i Matel na stranama te Sigali i Lešković kao stoperi. U sredini su igrali Pavičić i kapetan Antolić ispred kojih su krenuli mladi Španjolac Olmo, Machado i Guilherme. U samom vrhu napada je od prve minute bio Hodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo poveo u 24. minuti

Dinamo je poveo u 24. minuti kada jer Olmo odlično 'izbacio' Hodžića, a ovaj mirno poslao loptu pored protivničkog golmana. Pokušao je Dinamu uzvratiti imenjak iz Bresta odličnim slobodnim udarcem u 34. minuti, ali odlično je to 'skinuo' Livaković koji će vjerojatno u nastavku prvenstva biti Dinamova jedinica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Debi Guilhermea

Guilherme je u svom debiju iz igre izašao u 61. minuti kada ga je zamijenio Šitum, a u istoj minuti ušao je i Sammir umjesto Machada. Ono što veseli Peteva i što bi trebalo zabrinjavati Rijeku je dobra forma dinamovaca uoči nastavka sezone (to se ne odnosi na Sammira koji još treba uhvatiti formu jer dugo nije igrao).

Naime, Modri su tijekom priprema za proljetni dio sezone ostvarili pozitivan niz od sedam prijateljskih utakmica bez poraza, a mogu se pohvaliti statistikom od pet pobjeda i dva remija. Na listu strijelaca upisalo se čak deset igrača, a vodeći je Hodžić s ukupno pet golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovci su raspucani, trebat će i biti u nastavku prvenstva ako se želi detronizirati Rijeku. U petak ujutro Dinamo će odradit posljednji trening u Beleku, a navečer je na rasporedu let prema Zagrebu.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo u Turskoj

Dinamo - Dnjipro 3-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - Zaglebie Lubin 3-1

Dinamo - Žilina 2-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - Slovan Bratislava 2-2

Dinamo - Zorja Luhansk 2-2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo - Sileks 4-1

Dinamo . Dinamo Brest 1-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo