RIJEČI LUISA ENRIQUEA NISU SE OSTVARILE: / 'Zauvijek ću pamtiti loše prvo poluvrijeme iz Torina'

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Trener Barcelone Luis Enrique, njegovi nogometaši, čitava Katalonija, milijuni navijača ovog slavnog kluba, tuguju nakon ispadanja u četvrtfinalu Lige prvaka od Juventusa.

19.4.2017.
23:42
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Luis Enrique uoči je susreta na Camp Nou kazao kako, u slučaju da Barca prva zabije gol, drugi će zabiti prepun Camp Nou, a onda će treći doći sam od sebe. No, njegove riječi nisu se ostvarile.

ČUDO SE IPAK NIJE DOGODILO: Barcelona se protiv Juventusa ispromašivala i ispala iz Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo imali lucidnosti i sreće. Toliko smo puta pucali na gol, ali nismo uspijeli zabiti ga. Utakmica je bila jako dobra. Ipak su igrale dvije momčadi koje igraju napadački. Nije ovo bila naša noć", kazao je Luis Enrique nakon poraza, prenosi Mundo Deportivo.

Bila je ovo posljednja utakmica za Enriquea na klupi Barcelone u Ligi prvaka. Još je ranije Španjolac najavio svoj odlazak na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad ne mogu definirati sezonu kao uspješnu nakon ispadanja iz Lige prvaka. Sad kad vratim film, ovog ispadanja koštalo nas je katastofalno prvo poluvrijeme u Torinu. Nikad neću zaboraviti to prvo poluvrijeme. Ponosan sam što sam dio ovako velike momčadi kao Barcelona. Pobjedničke".

Max Allegri, s druge strane, slavi jednu od najvećih uspjeha u svojoj karijeri. Jer, uspio je izbaciti najvećeg favorita za osvajanje naslova prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovako velikim utakmicama sitnice čine razliku na terenu. Dobro smo se branili i nismo činili previše prekršaja. Sad nad čeka polufinale natjecanja. Ne želim isticati koga bih htio. Samo želim da ostanemo fokusirani na budućnost. Ostvarenje našeg sna nadomak je ruke", izjavio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo