RIJEČANI SLAVE DRUGO MJESTO: /

Kek zaprijetio: 'Ne bude li naslov opet Rijekin cilj, neće ni mene biti'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Trener Rijeke Matjaž Kek bio je presretan ovakvim završetkom sezone.

19.5.2018.
19:56
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

U pretposljednjoj utakmici 36. kola Prve HNL, koja je odlučivala o drugom mjestu, Rijeka je pobijedila Hajduk sa 3-1 (2-0) i tako postala hrvatskim doprvakom. Strijelci za pobjedu Rijeke bili su Antonio Čolak u 2. minuti, Domagoj Pavičić u 36. minuti i Jakov Puljić u posljednjim trenucima dvoboja, dok je jedini pogodak za Splićane postigao Said u 50. minuti.

Image
FEŠTA NA RUJEVICI: /

Rijeka srušila Hajduk i osvojila drugo mjesto, Splićani primili težak udarac uoči finala s Dinamom

Image
FEŠTA NA RUJEVICI: /

Rijeka srušila Hajduk i osvojila drugo mjesto, Splićani primili težak udarac uoči finala s Dinamom

Zadovoljni Kek

"Zaslužena pobjeda u nogometnoj ambijentu. Poremetio nas je pogodak na početku nastavka, ali bili smo pametni i mirno utakmicu priveli kraju. Ova pobjeda nam znači puno, nama u klubu, igračima a pogotovo navijačima. Izgledali smo nadahnuto i motivirano u prvom dijelu, zabijali golove u pravim trenucima i sve kontrolirali. Uvijek može bolje, ali ova polusezona je bila sjajna. Pogotovo ovdje na Rujevicu. Privilegija mi je vodit igrače koji su prije svega ljudi, a pogrešaka s obje strane bit će uvijek. Hvala svima na podršci, što nam u nijednom trenutku nisu okrenuli leđa. Ponosan sam i sretan što mogu raditi u ovakvom okruženju. Ne bude li naslov opet Rijekin cilj, neće ni mene biti u Rijeci. Nisam ja u Rijeci više samo trener nego, sad sam čovjek iz ovog kraja.. To znači da već jako dobro znam za jadranski nogometni rivalitet i kada ostvarimo ovako prestižnu pobjedu nitko sretniji od mene. Pa još u ovako divnoj atmosferi (uz pokoju baklju) i još kada, kako vi ističete, svaku godinu otkad sam ovdje završavamo ispred njihSada dolaze u prvi plan neki drugi", zaključio je Kek, javlja Radio Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Gostujući trener Željko Kopić bio je nesretan igrom svoje momčadi u prvom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo dobro izgledali u prvom poluvremenu, Rijeka nas je kažnjavala u pravim momentima i zasluženo došla do pobjede. U nastavku je to bilo bolje, no nedovoljno da bi se vratili u utakmicu, rekao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo