ŠOKIRALI FAVORITA / Barcelona dominirala, ali nije uspjela pobijediti: Dramatična pobjeda Porta u posljednjim sekundama

Image
Foto: Profimedia

Utakmicu je obilježio nevjerojatan promašaj napadača domaćih Wendersona Galena iz 21. minute koji možete pogledati ovdje.

21.2.2024.
22:52
Profimedia
VOYO logo

U prvim utakmicama osmine finala Lige prvaka Napoli je remizirao s Barcelonom, a Porto šokirao Arsenal u posljednjim sekundama.

Image
ČUDIO SE SAM SEBI /

Nevjerojatno što je uspio promašiti Galeno: Ne jednom, nego čak dva puta

Image
ČUDIO SE SAM SEBI /

Nevjerojatno što je uspio promašiti Galeno: Ne jednom, nego čak dva puta

Barcelona je tijekom cijelog susreta bila bolja i opasnija, što govori i omjer udaraca u okvir - Katalonci su ih imali 6, od ukupno 11 pokušaja, dok je Napoli imao svega dva udarca, od toga jedan u okvir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, iako su bili znatno bolja momčad, španjolski prvoligaš nije uspio slaviti na gostovanju u Napulju, završilo je 1:1. Robert Lewandowski doveo je goste u vodstvo u 60. minuti, a Victor Osimhen je u 75. minuti postavio konačan rezultat.

Porto šokirao Arsenal

Od utakmice Porta i Arsenala mnogi su očekivali pravi spektakl budući da su u posljednjih nekoliko utakmica oba kluba na prosjeku od 2,5 zabijena gola na utakmici. Međutim, večeras smo vidjeli samo jedan, koji je završio u gostujućoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wenderson Galeno je u posljednjoj minuti sudačke nadoknade nevjerojatnim golom s ruba 16-terca donio veliku pobjedu domaćinima. Pobjedonosni pogodak možete pogledati ovdje.

Arsenal je bio favorit od kojeg se očekivala pobjeda, budući da su stigli u nizu od pet pobjeda za redom, no večeras nisu uspjeli uputiti udarac u okvir gola Porta na koji su uputili tek pet udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvrijeme je obilježio nevjerojatan promašaj napadača domaćih Galena iz 21. minute koji možete pogledati ovdje.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo