REZIME GRUPNE FAZE SVJETSKOG PRVENSTVA: / Kane kralj napadača, Ochoa najviše brani, a Belgija najviše zabija

Image
Foto: AFP

Najbolji strijelci nakon grupne faze

29.6.2018.
15:12
AFP
VOYO logo

Engleski napadač Harry Kane najbolji je strijelac Svjetskog prvenstva u Rusiji nakon prvog kruga natjecanja s pet postignutih golova.

Iza njega slijede Belgijanac Romel Lukaku i Portugalac Cristiano Ronaldo sa po četiri gola, dok su tri zabili Rus Denis Čerišev i Španjolac Diego Costa. Naš Luka Modrić predvodi 'Vatrene' s dva postignuta gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar najopasniji

Najviše udaraca do sada uputio je Brazilac Neymar, 17. Ronaldo i Nijemac Toni Kroos su pucali po 15 puta, a Argentinac Lionel Messi, Srbin Aleksandar Mitrović i Koreanac Son po 14 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ochoa s najviše obrana

Najviše obrana imao je meksički vratar Guillermo Ochoa koji je sakupio 17 obrana, Danac Kasper Schmeichel je sakupio 14 obrana, a korejska 'jedinica' Jo Hyeonwoo 13.

Belgijci zabili najviše

Najefikasnija je Belgija s devet golova, Englezi i Rusi zabili su po osam golova, dok je Hrvatska četvrta sa sedam postignutih pogodaka. Najviše udaraca prema golu uputili su Nijemci, 67, Brazilci 56, a Belgijanci 53. Hrvatska je deveta sa 39 udaraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do sada su na prvenstvu postignuta 122 gola, što je prosjek od 2.5 golova po utakmici. Suci su pokazali 158 žutih kartona te tri crvena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo