REPREZENTACIJA NA OKUPU, VATRENI OPTIMISTIČNI: / Pripreme za nešto veliko su započele, evo što kažu igrači

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u subotu u Zagrebu i time službeno započela pripreme za Svjetsko prvenstvo

26.5.2018.
17:15
AFP
VOYO logo

Na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu stigli su svi izabranici izbornika Zlatka Dalića izuzev trojice koja večeras nastupaju u finalu Lige prvaka - Luke Modrića, Matea Kovačića i Dejana Lovrena, ali i Duje Ćaleta-Cara koji još ima obveza u RB Salzburgu.

Odmah po okupljanju u jednom zagrebačkom hotelu, Hrvatska je krenula prema Rovinju gdje će se pripremati sve do odlaska u Liverpool na prijateljsku utakmicu s Brazilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas se gleda Liga prvaka

Dalić za danas nije zakazao trening već će reprezentativci i stručni stožer zajednički pratiti okršaj Real Madrida i Liverpoola za naslov prvaka Europe. Otvoreni je trening u nedjelju u 11:00 sati na stadionu NK Rovinj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve je već najavio Andrej Kramarić iza kojeg je odlična sezona u dresu Hoffenheima.

"Osjećam se izvrsno, veliko mi je zadovoljstvo spremati s Hrvatskom za, nadam se, nešto veliko. Meni je ovo prvo Svjetsko prvenstvo, nadam se da ćemo se vratiti jednako sretnih lica kao i na ovom okupljanju. Smatramo da smo obitelj, samo tako možemo do pravog rezultata. Zadovoljan svojom sezonom, dat ću sve od sebe da se tako nastaviti u reprezentaciji. Na treninzima će možda biti više osvježenja kako bismo bili u optimalnom stanju, a ja ću svoj maksimum dati na bilo kojoj poziciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naše je finale prva utakmica s Nigerijom, ta je možda i najbitnija. Mislim da su Nigerijci jako dobra momčad, bit će zanimljivo i teško. Tom utakmicom otvaramo vrata drugog kruga."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mitrović nije opterećen

Nadovezao se i Matej Mitrović. Jedan od petorice stopera pozvanih na pripreme bit će proglašen viškom nakon priprema, Mitrović ističe:

"Nisam igrao zadnjih nekoliko utakmica zbog problema s leđima, no zadovoljan sam sezonom. Osvojili smo naslov prvaka, a sada smo željni došli na pripreme i svi ćemo dati svoj maksimum. Konkurencija u reprezentaciji uistinu je žestoka, a na izborniku je da odabere. Koga god postavi u momčad, neće pogriješiti. Nisam opterećen time. Neka izbornik odluči, mi ćemo svi dati sve od sebe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U najavi priprema za Mundijal koji u Rusiji započinje 14. lipnja ističe:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Brazil i Senegal bit će nam dobre provjere prije SP-a, pokazat će nam i dobre i loše strane naše igre. Brazil je, naravno, svjetska sila i bit će nam teško. O argentinskim igračima i njihovoj kvaliteti nema smisla trošiti riječi, a protiv Nigerije, nadam se, otvorit ćemo Svjetsko prvenstvo pobjedom i stvoriti pravo raspoloženje."

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo