REKORDER HAJDUK KAŽNJEN DUPLO VEĆOM KAZNOM OD DINAMA: / Stigle novčane kazna za pola lige

Image
Foto: PIXSELL

Alan Klakočer donio odluke o kaznama po prijavama u 9. kolu

25.9.2019.
16:57
PIXSELL
VOYO logo

Disciplinski sudac HT Prve lige Alan Klakočer donio je odluke o kaznama po prijavama u 9. kolu, te je ukupno kažnjeno 6 od ukupno 10 klubova u prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. To su rekorder po broju kazni u HNL-u Hajduk, Dinamo, Lokomotiva, Varaždin i Istra 1961.. Na web siteu prve hrvatske nogometne lige objavljeno je kako će Hajduk trebati platiti 15.000 kuna zbog paljenja pirotehnike na sjevernoj tribini stadiona u više navrata tijekom utakmice Hajduk - Inter.

Image
TORCIDINI ISPADI NA RUJEVICI STIŽU NA NAPLATU: /

Hajduku prijeti rekordna kazna i pražnjenje Poljuda?

Image
TORCIDINI ISPADI NA RUJEVICI STIŽU NA NAPLATU: /

Hajduku prijeti rekordna kazna i pražnjenje Poljuda?

Na utakmici Varaždin - Dinamo BBB-ovci su na južnoj tribini u drugom poluvremenu upalili su nekoliko pirotehničkih naprava zbog čega je Dinamo kažnjen sa 7.000 kuna, a NK Varaždin kao organizator utakmice iznosom od 6.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

31.05.2017., stadion NK Varazdin, Varazdin - Finale hrvatskog nogometnog kupa, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Bad Blue Boys. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

NK Istra 1961 mora platiti kaznu od 5.000 kuna zbog upaljenih baklji od strane Demona na sjevernoj tribini stadiona u 8. i 47. minuti utakmice Istra 1961 - Rijeka.

Također, Lokomotiva i Dinamo moraju platiti kaznu od po 5.000 kuna zbog momčadskih prekršaja kažnjivih po članku 54. DP HNS-a. Na web izdanju našeg najelitnijeg nogometnog razreda još piše kako Tomislav Mazalović (Inter-Z.), Antonio Ivančić (Istra 1961) i Kristijan Lovrić (Gorica) su kažnjeni sa po jednom utakmicom zabrane igranja i po 3.000 kuna novčane kazne (isključenja zbog dvije opomene).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marijan Čabraja (Gorica) također je kažnjen jednom utakmicom zabrane igranja, ali sa 4.000 kuna budući da je isključen zbog toga što je rukom spriječio postizanje pogotka. Sva četvorica isključenih igrača kazne zabrane igranja odraditi će na utakmicama 1/16 Hrvatskog nogometnog kupa koje se igraju 25. rujna.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo