'To su divljaci, ne znam kako bismo ih spriječili!'

"U ostalim sportovima to su normalne lige, ali u nogometu postoje divljaci i ne znam kako bismo ih spriječili. Policija to ne bi mogla kontrolirati.

16.3.2012.
19:06
VOYO logo

Michel Platini, predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) i nekad legendarni francuski nogometaš, otvorio je u Srbiji nogometni centar koji nosi njegovo ime.

"Zahvaljujući briljantnoj karijeri više puta su htjeli nazvati stadione i terene mojim imenom, ali sam odbijao. Sada sam to odlučio prihvatiti. Ovo je drugi teren na svijetu koji nosi moje ime. Prvi je u Clairefontaineu u našem nogometnom centru", rekao je Michel Platini na svečanosti u Staroj Pazovi te nasmijao prisutne jednom anegdotom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posljednji put kada sam slušao radio u Francuskoj pitali su djecu znaju li tko je general Charles de Gaulle. Većina njih odgovorila je da je to aerodrom u Parizu. Nadam se da će za deset godina, kada budu pitali tko je Michel Platini, odgovor mladih biti - to je teren u Srbiji", rekao je Platini s kojim je u društvu bio i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković, koji je progovorio o regionalnoj ligi.

"U ostalim sportovima to su normalne lige, ali u nogometu postoje divljaci i ne znam kako bismo ih spriječili. Policija to ne bi mogla kontrolirati. Mislim da ni navijači ne žele regionalnu ligu", rekao je Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo