REDSI SLOMILI TOPNIKE: / U ovoj utakmici ponovila se povijest Premier lige, na sreću Liverpoola i žalost Arsenala

Image

Nogometaši Liverpoola slavili su 3-1 pobjedu protiv Arsenala u subotnjoj derbi-utakmici 27. kola engleskog nogometnog prvenstva. Dejan Lovren nije nastupio za pobjednički sastav.

4.3.2017.
20:53
VOYO logo

Ova je utakmica potvrdila nizove obiju momčadi, pa je tako Liverpool ove sezone ostao neporažen u ligaškim utakmicama protiv suparnika iz kruga šestorice najboljih i devetu uzastopnu utakmicu (pet pobjeda, četiri remija), dok Arsenal niti u jedanaestom gostujućem ogledu protiv klubova iz Topa 6 ljestvice nije stigao do slavlja (pet remija, šest poraza). Ono čemu su, također, obje momčadi ostale vjerne jesu pogoci nakon 90. minute u njihovim međusobnim ogledima. Ovaj put zabio je Georginio Wijnaldum za 3-1 u 91., što je takav sedamnaesti gol u njihovim srazovima.

Utakmicu je pogotkom iz 9. minute otvorio Roberto Firmino na dodavanje Manea. Bio mu je to treći pogodak protiv Arsenala u njihova četiri posljednja sraza. Upravio je Sadio Mane povisio rezultat u 40. minuti i time došao do četvrte ovosezonske premierligaške utakmice u kojoj je bio strijelac i asistent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Arsenal je pogodio Danny Welbeck u 57. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool je ovom pobjedom preskočio Arsenal i zasjeo na treće mjesto ljestvice. Momčad Arsenea Wengera sada je peta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo