REBIĆEVA SITUACIJA DODATNO SE ZAKOMPLICIRALA: / Opet je u igri scenarij za koji smo mislili da više nije moguć

Image
Foto: Profimedia

Ako želi osigurati Rebićev ostanak, Milan će morati djelovati brzo

6.4.2020.
15:32
Profimedia
VOYO logo

Da ste navijače Milana, recimo, u desetom mjesecu prošle godine pitali hoće li im biti žao ako Ante Rebić ne bude igrao u sljedećih pet utakmica, samo bi slegnuli ramenima.

No sad se drugačija pjesma pjeva na San Siru. Zapravo, ne pjeva se nikakva jer se nogomet ne igra, ali se transferi i ostali poslovi itekako dogovaraju. Ante Rebić je u fokusu jer se u ovom trenutku Milanu jako teško odreći hrvatskog reprezentativca, a, istovremenu ne žele za njega dati ni velik novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše njemački portal Tag24, još uvijek postoji mogućnost da Rebić ode sa San Sira na kraju ove "krnje" sezone. Ante je, kako znamo, prošle jeseni stigao u Milan na dvogodišnju posudbu iz Eintrachta, početak sezone nije mu bio najbolji, no u novu godinu uletjeo je poput vatrometa i bio vjerojatno najzaslužniji za Milanovu renesansu.

Image
Foto: Profimedia, Spada / LaPresse

ESCLUSIVA MILAN - 19 Gennaio 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese Nella foto: Ante Rebic esultanza dopo gol 3-2 theo hernadez leao

EXCLUSIVE MILAN - january 19 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Udinese In the pic: Ante Rebic celebrates after scoring 3-2 theo hernandez leao, Image: 493588148, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: / Profimedia

HRVATI POSTALI GLOBALNI HIT U SAMOIZOLACIJI: Počelo iz zezancije, a postalo (ne)viđena senzacija; ‘Ne vjerujemo što se dogodilo’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HRVATI POSTALI GLOBALNI HIT U SAMOIZOLACIJI: /

Počelo iz zezancije, a postalo (ne)viđena senzacija; 'Ne vjerujemo što se dogodilo'

Image
HRVATI POSTALI GLOBALNI HIT U SAMOIZOLACIJI: /

Počelo iz zezancije, a postalo (ne)viđena senzacija; 'Ne vjerujemo što se dogodilo'

Neizvjesna budućnost

Odlazak Zvonimira Bobana u Milanu je poremetio mir, ali Ante je objavio kako bi on svejedno htio ostati na San Siru.

No neće sve biti na njemu, ima nekoliko faktora koji će utjecati na njegovu budućnost. Prvi je dogovor o posudbi. Dakle, Rebić bi još sljedeću sezonu trebao biti na San Siru, ali Milan u ugovoru u posudbi nema otkupnu klauzulu, što ne znači da ga ne mogu svejedno otkupiti, ali u realnim uvjetima na tržištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša vijest za Rossonere, odnosno za njihovog izvršnog predsjednika Ivana Gazidisa je da je Rebiću cijena porasla. Tako da će Milan morati Rebiću ponuditi dobar novac želi li ga zadržati, osim ako hrvatski reprezentativac ne pristane na kompromis.

Ako želi osigurati Rebićev ostanak, Milan će morati djelovati brzo. Spomenuti njemački portal piše kako još uvijek nije isključena opcija povratka Rebića u Eintracht ako se ne uspije dogovoriti s Milanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo