REBIĆ U FORMI ŽIVOTA KUCA NA VRATA PRVIH 11: / 'Ne plašim se konkurencije u reprezentaciji - prijatelji smo, a ne neprijatelji'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL

Rebić se vratio u reprezentaciju i pojačao konkurenciju

20.3.2018.
9:05
Marko Prpic/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić sve bolje igra u dresu Eintrachta Frankurta. Momčad Nike Kovača je hit u njemačkoj Bundesligi, a jedan od najzaslužnijih za to je i 24-godišnji Splićanin koji proživljava ponajboljetrenutke karijere. Dosad je u prvenstvu zabio šest golova, a posljednji ovog vikenda protiv Mainza.

FANTASTIČNE VIJESTI ZA DALIĆA: Rebić i Kramarić upisali po gol i asistenciju, Kovačev Eintracht korak od drugog mjesta

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veće časti za sportaša nema"

Američka turneja na kojoj Vatreni igraju protiv Meksika i Perua je Rebićevo drugo okupljanje u A momčadi, nakon nepozivanja dvije godine.

"Još dok sam kao dijete pikao, loptu sanjao sam da jednog dana odjenem dres hrvatskog nogometnog predstavništva, da zaigram za svoju domovinu. Veće časti za sportaša nema! Eto, ostvarilo mi se i dat ću sve od sebe da što duže trajem", rekao je Rebić za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurencija u reprezentaciji je snažna

Naglasio je kako ga veseli što u Hrvatskoj ima opasnu konkurenciju jer to znači da je reprezentacija jaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj genetski kod mi kaže da sam osoba bez straha, što znači da se ni konkurencije ne plašim, ali je uvelike respektiram i cijenim. Mi smo prijatelji, a ne neprijatelji. Osobno jako cijenim napadače Vatrenih. Sve as do asa: Perišić, Mandžukić, Kalinić, Ćop, Kramarić, Pjaca... Svi igraju u zvučnim klubovima i ligama", primjetio je Rebić koji ne želi pričati o tome jeli zaslužio poziv među reprezentativce.

REBIĆ ZABIJA, ALI I NASMIJAVA SVOJE FANOVE: Sjajnim odgovorom oduševio pratitelje na Instagramu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neću pričati jesam li zaslužio ili ne. Još dok sam bio među mladim reprezentativcima, znao sam reći “neka igre, golovi i sveukupni doprinos, učinak na travnjaku, kažu jesam li zaslužio ili ne”. Ako baš hoćete, igram već drugu godinu u klubu koji je na četvrtoj poziciji u Bundesligi, koja je jedna od liga Petice", izjavio je Rebić.

S Kovačem ima dobar odnos

Dotaknuo se i odnosa s trenerom Eintrachta Nikom Kovačem koji je pravi trenerski hit u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nas odnos je čisto profesionalni, odnos trener - igrač, a drugačiji nikad nije ni bio niti je drugačiji moguć. Nas dvojica se poznajemo još iz vremena dok nas je vodio u mladoj reprezentaciji, nekad me je kritizirao, možda više nego druge, a nekad opet hvalio... Sve po zaslugama! Da budem iskren, nije mi ubog toga u početku bio simpatičan, ali danas skroz drugačije razmišljam i gledam na sve te odnose. Da skratim priču, slažemo se jako dobro jer znam da želi najbolje i meni i ekipi, želi uspjeh. Kovač je vrlo radišan, stručan i pošten čovjek!", zaključio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo