FANTASTIČNE VIJESTI ZA DALIĆA: / Rebić i Kramarić upisali po gol i asistenciju, Kovačev Eintracht korak od drugog mjesta

Image
Foto: AFP

U tijeku je 27. kolo njemačke Bundeslige

17.3.2018.
16:44
AFP
VOYO logo

Eintracht Frankfurt kojeg vodi Niko Kovač igra sjajno te trenutno vodi sa 3-0 na svom terenu protiv Mainza. Posebno se u momčadi domaćina istaknuo hrvatski napadač Ante Rebić koji je prvo asistirao za 2-0, a potom i sam sjajnim udarcem s ruba kaznenog prostora povisio na 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kevin Prince Boateng doveo je domaćine već u 6. minuti u vodstvo, a sljedeća dva gola pala su u 23. i 41. minuti. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao.

Kramarić zabio

Dodajmo kako je i Andrej Kramarić asistirao za gol njegovog Hoffenheima na gostovanju kod Borussije Monchengladbach. On je sjajno ubacio iz kornera odlično naciljao Hubnera u 13. minuti, a na 1-1 izjednačio je Drmić u 33. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak utakmice donio je još četiri gola. Prvo je Andrej Kramarić zabio u 58. minuti iz penala, a Stindl je izjednačio na 2-2 u 72. minuti. Samo jednu minutu kasnije Hoffenheim je vratio prednost golom Grillitscha. Borussia se ipak uspjela spasiti poraza golom Gintera u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eintracht je pobjedom skočio na četvrto mjesto Bundeslige sa 45 bodova koliko ima i trećeplasirana Borussia Dortmund. Schalke koji se nalazi na drugom mjestu ima 46 bodova. Hoffenheim je remijem ostao na sedmoj poziciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo