REBIĆ NAKON GOTOVO GODINU DANA IZNENADA VRATIO INSTAGRAM: / Sjećate li se bizarne šale zbog kojeg ga je ugasio

Image
Foto: Profimedia

Dogodilo se to u veljači prošle godine nakon jedne neslane šale

4.1.2021.
10:30
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić ponovo je aktivirao svoj Instagram-profil i to gotovo godinu dana nakon što ga je izbrisao. Dogodilo se to u veljači prošle godine nakon jedne neslane šale. Naime, tada je Rebić zabio gol i pohvalio se njime na svom Instagramu, ali onda je došlo do manjeg incidenta.

Ante je podijelio na Instagramu fotografiju nakon gola, a uz brojne čestitke našla se i jedna “kritika”. Naime, javio se Rebiću nekadašnji suigrač je ultimativni kladioničarski guru Romano Obilinović zvani Žorž koji mu je poručio, iz praktičnih razloga, da sljedeći put javi kada bude imao u planu zabiti gol. Žoržov komentar uskoro je postao veći hit od same objave i nagađalo se tada da je tu nastao problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Iako se radi samo o nagađanju, moguće da je ovaj komentar postao itekako ozbiljan jer zna se kako su strogi u vrhunskim klubovima oko svake slutnje namještanja utakmica pa je moguće da je zbog toga Rebić morao ovako reagirati. Talijanska Serie A ima dugu povijest namještanja utakmica, tako da je razumljivo da se puše i na hladno, ali sada je, nakon nešto manje od godinu dana Rebić ipak vratio svoj Instagram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo