REALU ĆE TREBATI PRAVO BOGATSTVO DA OSTVARI PAKLENI PLAN: / 'On će sam odlučiti želi li doći, a vrijedi 150 milijuna eura'

Image
Foto: AFP, CHRISTOF STACHE

Hoće li sjajni Poljak pojačati redove Kraljevskog kluba ovog ljeta?

25.4.2018.
18:18
AFP, CHRISTOF STACHE
VOYO logo

Bivši predsjednik Real Madrida Jose Ramon Calderon upoznat je s načinom kako Kraljevski klub obavlja velike poslove pa je tako u razgovoru za The Sun otkrio tko je njihova prva opcija u ovom prijelaznom roku.

IPAK PREOKRET U PRIČI O TRANSFERU KOJI BI MOGAO OBILJEŽITI LJETO? Poljski napadač sam zatražio transfer u Real Madrid

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bez ikakve sumnje, žele dovesti Kane iz Tottenhama. Ako žele igrača za sljedećih pet, šest godina ići će po njega, ali predsjednik Spursa Daniel Levy će tražiti pravo bogatstvo za njega", rekao je Calderon. "Koliko ja znam Tottenham ga ne želi pustiti, kao i Bayern Lewandowskog. Ali to smo čuli već mnogo puta. Ronaldo, Manchester United i Alex Ferguson stalno su govorili da nema šanse da ode. Isto je bilo i s Davidom Beckhamom. Ali na kraju je uvijek igrač odlučivao o sudbini."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Calderon, koji je za predsjednika Reala bio izabran 2006. godine, u Madrid je doveo Cristiana Ronalda za tada rekordnih 94 milijuna eura.

"Ljudi su tada govorili da je ludost. Međutim, danas je teško dovesti top igrača za manje od 150 milijuna eura, a Robert svakako pripada toj kategoriji", objasnio je Calderon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo