REALOVAC SE PRVO SJETIO BARCELONE: / Prošli Talijane kontroverznim penalom, a on dao izjavu zbog koje je poludjela Katalonija

Image
Foto: AFP

Lijevi bek Real Madrida u izjavi nakon susreta "bocnuo" je navijače i igrače Barcelone

12.4.2018.
12:17
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida izborili su polufinale Lige prvaka nakon što su u četvrtfinalu bili bolji u dva susreta od Juventusa. Ipak, kontroverzni kazneni udarac suđen u uzvratu u Madridu kojim je Real prošao u sljedeću fazu je ono po čemu će se pamtiti ovaj dvomeč.

Barcelona je ispala dan ranije...

GIGI JE BIO BIJESAN, A ONDA MU JE PRIŠAO RONALDO: Ovo je Buffonova reakcija prema čovjeku koji ga je izbacio iz Lige prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan ranije, Roma je senzacionalno izbacila Barcelonu slavljem od 3-0 u uzvratu pa lijevi bek Kraljevskog kluba Marcelo nije propustio priliku da provocira igrače i nogometaše katalonskog kluba.

“Penal je bio čist kao suza. Stavili smo glave u torbe i dali sve od sebe kako bismo prošli dalje. Penal je bio čist, a ono što se dogodilo Barceloni nije se moglo dogoditi nama jer mi smo Real Madrid“, rekao je Brazilac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom izjavom podigao je prašinu te povećao ionako veliki animozitet između dva najveća španjolska kluba. Njihov sljedeći međusobni susret, popularni El Clasico, na rasporedu je 6. svibnja na Camp Nouu kada je na rasporedu prvenstveni susret. Barcelona (79 bodova) je trenutačno prva momčad La lige, drugi je Atletico Madrid (68), treća Valencija (65), a Real Madrid (64) je tek četvrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo