on ga voli /

Realova zvijezda iznenadila izjavom: 'Lopetegui je najbolji trener kojeg sam ikad imao'

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Desni bek Reala iznenadio je izjavom o svom bivšem treneru

6.11.2018.
10:37
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Bivši trener Real Madrida Julen Lopetegui ostat će upamćen kao jedno od potpunih promašaja  'kraljevskog kluba' što se izbora trenera tiče. 

U samo dva mjeseca, bivši izbornik španjolske nogometne reprezentacije uspio je potpuno uništiti sve što je njegov prethodnik Zidane ostvario. Real je u jednom trenutku imao tek devet bodova na tablici, a Lopetegui je uspio oboriti i negativan rekord kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovi igrači naime, proveli su na terenu šest sati i 49 minuta, a da nisu zabili pogodak. To je najduži golgeterski 'post' Kraljeva u 116. godina dugačkoj povijesti kluba, od samog njegova osnutka 1902. godine.

Ipak, čini se kako ne dijele svi mišljenje sveopće javnosti i medija. Dani Carvajal, desni bek i standardni član udarne postave izjavio je kako je Lopetegui 'najbolji trener kojeg je imao u karijeri'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene, Lopetegui je najbolji trener kojega sam imao u karijeri. Nažalost nedostajalo mu je malo sreće koja je neophodna da biste radili u Realu. Način na koji on vidi nogomet, njegov pristup momčadi i općenito vođenju svlačionice je nešto što imamo zajedničko. Govorio sam to prije no što je došao u Madrid i govorit ću to dok ne naiđe bolji trener od njega", rekao je Carvajal. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo