VIDEO: / Real 'zgazio' Turke! Ronaldo zabio hat-trick!

Nogometaši madridskog Reala trijumfalno su započeli nastup u novoj sezoni Lige prvaka. Na startu skupine B, torpedirali su Galatasaray u Istanbulu sa 6:1.

17.9.2013.
9:13
VOYO logo

Ono najlošije za Kraljevski klub dogodilo se u početnoj fazi utakmice. Iker Casillas morao je zbog ozljede rebara napustiti gol madridskog sastava već nakon 14 minuta igre. Zapravo ga je ozlijedio njegov suigrač Sergio Ramos dok je Casillas hvatao jednu loptu. Zamijenio ga je Diego Lopez, inače standardni golman u prvenstvenim utakmicama.

Gosti su poveli u 33. minuti. Isco je iskoristio lošu reakciju domaće obrane, te je niskim preciznim udarcem u kut uhvatio Musleru na krivoj nozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 54. minuti, Angel Di Maria iskoristio je veliku pogrešku obrane Galatasaraya i gurnuo loptu prema Karimu Benzemi koji je u situaciji 1 na 1 rutinski svladao domaćeg vratara. Cristiano Ronaldo zabio je sovj prvi pogodak u 63. minuti u dugačkoj akciji gostiju koju je Portugalac okončao pogodivši iz neposredne blizine bez ikakvih problema.

Minutu nakon toga, u igru je ušao Gareth Bale umjesto Isca, te je samo dvije minute nakon toga sudjelovao u akciji u kojoj je Ronaldo zabio svoj drugi gol na utakmici. Izveo je slobodni udarac s desne strane, Ramosov pokušaj glavom je Muslera obranio, ali je Ronaldo odbijenu loptu iz blizine pospremio u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 81. minuti je Ronaldo asistirao Benzemi za njegov drugi gol na utakmici, a u prvoj minuti sudačke nadoknade je zabio svoj najljepši gol na utakmici za konačnih 1:6. U međuvremenu je utješni gol za domaćine postigao Umut Bulut u 84. minuti. Luka Modrić igrao je za Real Madrid do 72. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine B, Juventus je dominirao u Kopenhagenu, bio je bolja momčad, ali je na kraju odigrao samo skromnih 1:1. Jørgensen je doveo u vodstvo domaćine u 14. minuti, a bod za Staru damu spasio je Quagliarella u 54. minuti. Nakon slobodnog udarca i gužve pred golom domaćina, zabio je iz blizine i postavio konačni rezultat.

Darijo Srna, kapetan Šahtara, pokrenuo je akciju za prvi gol svoje momčadi u gostujućoj pobjedi kod Real Sociedada 2:0 na startu Lige prvaka u A skupini. Nakon Srninog niskog ubačaja s desne strane, Douglas Costa je šmekerski jednim dodirom uposlio Alexa Teixeiru, koji je preciznim udarcem poentirao za 0:1. Isti igrač je opet pokazao zavidnu preciznost kada je u 87. minuti s 18 metara naciljao u kut suparničkog vratara Brava za potvrdu pobjede momčadi iz Donjecka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darijo Srna odigrao je svih 90 minuta za svoju momčad, dok Eduardo da Silva nije dobio priliku s klupe.

Manchester United slavio je na Old Traffordu protiv Bayera s 4:2. Domaćin je poveo u 22. minuti, kada je Wayne Rooney spretno poentirao udarcem desnom nogom sa šest metara nakon odličnog ubacivanja Evre s lijeve strane. U 54. minuti, gosti su stigli do izjednačenja. Simon Rolfes je udarcem izvan kaznenog prostora, uz lagano odbijanje lopte od Carricka, svladao De Geu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, radost gostiju nije dugo trajala. U 59. minuti je Robin van Persie zabio sjajan gol iz voleja poluškaricama desnom nogom nakon centrašuta Valencije s desne strane.

U 70. minuti Rooney je zabio drugi gol na utakmici, iskosa s lijeve strane. Devet minuta kasnije, Rooney se našao u ulozi asistenta. Gurnuo je loptu prema Valenciji koji je niskim udarcem matirao vratara Apotekara Lena. Poraz gostuju ublažio je Ömer Toprak u 88. minuti. Nakon kornera s desne strane, u jednoj gužvi je uspio zakucati loptu u mrežu iz blizine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRUPA A Manchester United - Bayer L. 4:2 Real Sociedad - Šahtar Donjeck 0:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRUPA B København – Juventus 1-1 (Jørgensen 14 / Quagliarella 54) Galatasaray – Real Madrid 1-6 (Umut Bulut 84 /Isco 33, Benzema 54, 81, Ronaldo 63, 66, 90+1)

GRUPA C Benfica - Anderlecht 2-0 (Đuričić 4, Luisao 30) Olympiacos - PSG 1-4 (Weiss 25 / Cavani 19, Motta 68, 73, Marquinhos 86)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GRUPA D Bayern - CSKA 3-0 (Alaba 4, Mandžukić 41, Robben 68) Viktoria Plzen - Manchester City 0-3 (Džeko 48, Toure 53, Agüero 58)

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=8b40cbf0-3699-22c1-e743-91aa1fbc2f39&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo