Real 'zgazio' Getafe, pogledajte volej Modrića

U nedjeljnoj matineji, u sklopu 21. kola Primere, nogometaši Real Madrida pobijedili su na svom stadionu Santiago Bernabeu gradskog rivala Getafea s 4:0. Luka Modrić iznudio je penal za domaćina.

27.1.2013.
14:51
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac odigrao je svih 90 minuta za ''los blancose'' i dobro je odradio svoju zadaću. U 71. minuti u kaznenom prostoru ga je u pokušaju udarca omeo i faulirao Alberto Lopo, pa je sudac pokazao na bijelu točku, iako se gosti baš i nisu složili s tom odlukom. Bilo kako bilo, Portugalac Cristiano Ronaldo sigurno je izveo kazneni udarac i postavio konačnih 4:0 u 72. minuti. Time je kompletirao svoj hat-trick, i to u to u razmaku od 11 minuta. Svoj prvi gol, za vodstvo 2:0, zabio je u 62. minuti, iskosa s lijeve strane, nakon što ga je dobro proigrao Mesut Özil, a onda je u 65. minuti poentirao glavom nakon ubacivanja Di Marije. Ukupno je zabio 21 gol u prvenstvu ove sezone.

http://www.dailymotion.com/embed/video/xx2bbm Real Madrid je u prvom poluvremenu ponudio vrlo skromnu predstavu. Jednu od najboljih prilika je imao Modrić u 43. minuti, kada je s nekih 13 metara dobo opalio lijevom nogom, ali malo preko grede. No, u nastavku su ''kraljevi'' proradili. Prvi gol zabio je iz blizine Sergio Ramos u 53. minuti, nakon kornera s desne strane. Bio je to sumnjiv gol, jer mu je možda prethodio prekršaj nad vratarom Getafea. No, sudac se nije oglasio, a Ramos je pospremio ''otpadak'' u mrežu. Nakon toga je uslijedio šou Cristiana Ronalda. Jose Mourinho, koji je u subotu proslavio svoj 50. rođendan, povukao ga je iz igre u 73. minuti kako bi Ronaldo pokupio ovacije navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo