REAL UKAZAO VELIKU ČAST LUKI MODRIĆU: / Nakon ovog, za hrvatskog čarobnjaka ništa više neće biti isto u Madridu

Image
Foto: AFP
22.7.2017.
10:56
AFP
VOYO logo

Modrić je od dolaska u klub u kolovozu 2012. nosio broj 19. Prije dva tjedna je u razgovoru za španjolske novine Marca rekao da ne razmišlja o uzimanju "desetke".

REAL DONOSI VELIKU ODLUKU: Modrić poput CR7! Je li za maestra došlo vrijeme najveće slave u klubu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sviđa mu se broj 19, ali...

“Prije dvije ili tri godine rekao bih vam da bih volio i u Real Madridu nositi taj broj, no sada nemam toliku preferenciju prema njemu. Sviđa mi se 19. Ne razmišljam ga promijeniti”, rekao je tada.

MODRIĆ DOBIO KOMPLIMENT: ‘On je jedinstven, nadam se da ću i ja jednog dana u svjetskim razmjerima biti velik poput njega’

Modrić u hrvatskoj reprezentaciji nosi broj 10. Real Madrid trenutno se nalazi na pripremama u SAD-u. Prvu utakmicu s novim brojem na leđima 31-godišnji veznjak odigrat će u nedjelju protiv Manchester Uniteda u Kaliforniji. U četvrtak će odigrati prijateljsku utakmicu protiv Manchester Citija pa opet u nedjelju protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real davanjem desetke Modriću želi zaustaviti "propadanje" kultnog broja, jer oni koji su ga zadnji imali na dresu pokazali su da ga nisu bili vrijedni, kao na primjer Robinho, ili su bili dobri, ali nedovoljno za Realove najviše kriterije, poput Ozila ili spomenutog Jamesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svega osam vlasnika prestižne desetke u Realu

Vrijedi spomenuti kako desetka u Realu i među navijačima ovog slavnog španjolskog kluba ima posebnu težinu. Otkako je Primera uvela da igrači nose brojeve na svojim dresovima u Realu je bilo svega osam ‘vlasnika’ prestižne desetke.

Bili su to Michael Laudrup, Clarence Seedorf, Luis Figo, Robinho, Wesley Sneijder, Lassana Diarra, Mesut Özil i James Rodriguez. Prije njih u to društvo spadaju velikani poput Puskasa, Netzera, Hagija, Prosinečkog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real ima namjeru od sljedeće desetke napraviti brend koji će biti marketinški isplativ, a za to treba biti nekom zvučno igračko ime u klubu. Tko zna, možda će upravo Luka postati brend poput CR7. LM 10. Što mislite o tome?

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo