REAL SUOČEN S KATASTROFALNIM SCENARIJEM: / Modrić i ekipa će jako teško obraniti naslov prvaka. Zidane doznao najgoru vijest

Image

Real će u finiš prvenstva ući s teškim hendikepom

11.5.2021.
15:48
VOYO logo

Svega su tri utakmice ostale do kraja španjolske Primere, a Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona vode mrtvu utrku za naslov prvaka. Atletico je prvi sa 77 bodova, Real drugi sa 75, a Barcelona treća s isto toliko bodova i još im k tome Sevilla puše za vrat sa 71 bodom.

Međutim, Real će u finiš prvenstva ući s teškim hendikepom jer ostali su bez kompletne obrane. Zbog ozljede su sada otpali lijevi bek Ferland Mendy, kojeg vjerojatno neće biti do kraja sezone, a isti dan ostali su i bez Alvara Odriozole, desnog beka, koji je ozlijedio mišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Odriozila je možda i najveći pehist u momčadi Reala jer mu je ovo bila već četvrta ozljeda u sezoni i 100 dana je izbivao s terena. Real još otprije nema na raspolaganju Sergija Ramosa, Raphaela Varanea, Lucasa, Carvajala, a sada još kada se dodaju ova dvojica Zinedine Zidane može računati još samo na Edera Militaa i Nacha, kao i očajno lošeg Marcela te mladog Miguela Gutierreza.

Sve u svemu Luku Modrića i njegove suigrače čeka pravi pakao u sljedećih nekoliko utakmica, a ionako su već svi podosta potrošeni i umorni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo