VIDEO: / Novi junak Reala zasjenio čak i Cristiana Ronalda

Nogometaši Real Madrida i poslije tri kola novog izdanja španjolskog prvenstva imaju maksimalan učinak. U subotu su na Santiago Bernabeuu svladali Athletic Bilbao s 3:1.

1.9.2013.
14:08
VOYO logo

Momčad Carla Ancelottija nije odigrala nezaboravnu utakmicu, ali je bez većih poteškoća svladala uglavnom bezopasne goste.

Hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je od prve minute, a društvo mu je na poziciji defenzivnog veznjaka radio Sami Khedira kojeg je kasnije zamijenio Casemiro. Modrić je, pak, odradio cijeli dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je poveo u 26. minuti kada je Karim Benzema prebacio obranu Athletica, a Isco se ubacio iz drugog plana i iz blizine svladao Iaga Herrerina. U sudačkoj nadoknadi prvoga dijela Angel di Maria je iz slobodnog udarca pronašao Cristiana Ronalda, a Portugalac je glavom zabio premijerni ovosezonski pogodak.

Prednost je Real dodatno povećao u 72. minuti kada se još jednom uspješnom pokazala suradnja Benzeme i Isca. Francuz je opet asistirao, a mladi Španjolac pogodio s 15-ak metara. Novom junaku Reala ovo je već treći prvenstveni gol ove sezone. Baski su poraz ublažili pet minuta kasnije - Ibai Gomez je matirao Diega Lopeza koji je još jednom na vratima dobio prednost pred Ikerom Casillasom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid - Athletic Bilbao 3-1 (Isco 26, 72, Ronaldo 45+1 / Ibai 77)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Villarreal 9 2. Real Madrid 9 3. Barcelona 6 (-1) 4. Atletico 6 (-1) 5. Athletic Bilbao 6 …

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo