REAL PRONAŠAO MODRIĆEVOG NASLJEDNIKA: / Perez s mrskim rivalima ulazi u borbu za genijalnog veznjaka

Image
Foto: AFP

Vatreni će uskoro napustiti 33 godine što je upalilo alarm na Santiago Bernabeu.

30.5.2018.
10:57
AFP
VOYO logo

Tek što su po treći put uzastopno osvojili Ligu prvaka Real Madrid krenuo je u potragu za novim igračkim pojačanjima. Katalonski Sport i madridska Marca pišu da im je na meti danski veznjak Christian Eriksen.

Na Santigo Bernabeu u njemu navodno vide potencijalnog nasljednika Luke Modrića. Vatreni će u rujnu napuniti 33 godine pa u klubu smatraju da trebaju što prije pronaći igrača koji ga može dostojno zamijeniti kada napusti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teški pregovori

Florentina Pereza sigurno čeka težak posao jer je upoznat s tvrdoglavošću šefa Tottenhama Danijela Levyja. Modrić i Gareth Bale morali su isforsirati transfere u Real, a sada bi slično moglo biti i s Eriksenom pokažu li Španjolci ozbiljnu namjeru da ga dovedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem bi im pak mogao predstavljati i interes Barcelone. Sport tvrdi da su Katalonci zabrinuti zbog odlaska Andresa Inieste jer im je vezni red sada znatno oslabljen. Iako u momčadi imaju Philippea Coutinha u kojem su vidjeli Iniestinu dugoročnu zamjenu, možda njegovu ulogu u veznom redu ipak namijene Dancu. Jer, bivši Liverpoolov as bi u slučaju dolaska Eriksena činio napadački trojac zajedno s Leom Messijem i Luisom Suarezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo