REAL PRONAŠAO ČOVJEKA KOJI IM MOŽE RIJEŠITI NAPADAČKE PROBLEME: / Žele ga oteti Barceloni i Bayernu

Image
Foto: AFP

Novo rješenje za probleme Kraljeva u napadu mogao bi biti mladi Srbin

29.1.2019.
18:07
AFP
VOYO logo

Real Madrid ima problema na poziciji centralnog napadača, a kao jedno od rješenja ističe se Luka Jović. Ovaj 21-godišnjak igra s našim Antom Rebićem u Eintrachtu iz Franfurta kao posuđeni igrač portugalske Benfice. Nijemci imaju pravo otkupiti ga za cifru koja iznosi između 6 i 12 milijuna eura, a to će se vjerojatno i dogoditi.

"Srpski napadač velika je želja kluba s Camp Noua, a u Barceloni vjeruju da bi se Jović mogao savršeno uklopiti u Barcin stil igre s obzirom na svestranost u njegovom načinu igre. Jović je odličan u napadu, ali je i špica koja odlično kombinira sa suigračima i koja fantastično koristi prostor na polovici suparnika'', pišu katalonski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurencije neće nedostajati

Real će se morati požuriti ako žele osigurati njegov potpis jer u redu za potpis već neko vrijeme stoje Barcelona i Bayern našeg Nike Kovača. Kraljevi u njemu vide idealnu zamjenu za Karima Benzemu kada je to Francuzu potrebno.

U ovom prijelaznom roku Real je već odustao od nekoliko potencijalnih pojačanja na toj poziciji kao što su Cavani ili Lewandowski, ponajviše zbog njihovih godina. Na ljeto im u momčad dolazi mladi Brazilac Rodrygo za kojeg nije jasno može li odmah napraviti razliku pa se o Joviću razmišlja kao o sigurnijoj opciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo