Real planira pokupovati najveće talente svijeta!

Španjolska Marca donosi zanimljiv članak o navodnoj tajnoj operaciji Real Madrida nazvanoj 'Operacija Madrid 2014.'.

14.11.2011.
16:01
VOYO logo

Iako je to već riječ o skupim zvijezdama kojima u ugovoru stoje milijunske otkupne klauzule, filozofija Real Madrida je jasna:

"Bolje platiti 30 milijuna sada za 18-godišnjaka, nego 70 kada će isti imati 28 godina".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klinci na kojima će Portugalac na klupi Real Madrida inzistirati su Iker Muniain iz Athletic Bilbaa, Rafinha iz Barcelonine B momčadi, Eden Hazard iz Lillea, Jack Wilshere iz Arsenala, te Mario Götze iz dortmundske Borussije.

No, barem zasad, to se neće dogoditi s Neymarom, koji je već dobrano prešao novčanu granicu iz Mourinhovog plana. Predsjednik Neymarova kluba Santosa, Luis Alvaro Ribeiro, tvrdi da je on odigrao ključnu ulogu u ostanku najtalentiranijeg brazilskog nogometaša u redovima brazilskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usprkos medijskim napisima da će 19-godišnji Neymar prijeći u madridski Real već ovog siječnja uz odštetu od preko 50 milijuna eura, prošlog je tjedna mladi napadač potpisao produljenje uz bolje financijske uvjete koje ga je vezalo za klub iz Sao Paula do 2014. godine.

"Ponašanje Realove uprave direktora bilo je žalosno i bahato. Njihov stav podsjetio je na kolonijalni mentalitet", komentirao je Ribeiro Realovo 'snubljenje' za O Estado de Sao Paulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjerio sam Neymara da ostane rekavši mu da bi ga Jose Mourinho natjerao da se ošiša. Ovdje može imati frizuru kakvu želi", dodao je čelni čovjek Santosa, aludiravši na egzotičnu frizuru mlade brazilske zvijezde i strogoću kontroverznog portugalskog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo