Mandžu ne želi samo Real: Za njega će se boriti i 'stara ljubav'?

16.11.2013.
14:07
VOYO logo

Real je navodno idućeg ljeta spreman prodati Karima Benzemu (Arsenal je trenutačno najveći interesent za Francuza), a potom bi ispražnjeno mjesto Real popunio Mandžukićem.

No, nije Real sam u lovu na sjajnog hrvatskog napadača koji bi se mogao naći u težoj situaciju u Bayernu kada za iduću sezonu bavarski klub pojača Robert Lewandowski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Football.Italia tako piše da je i Juventus itekako zainteresiran za Mandžukića, a potvrdu svega toga su Talijani dobili nedavno kada je Mandžukićev menadžer, Ivan Cvjetković, boravio na ogledu Lige prvaka između Juventusa i Reala.

Navodi se kako je itekako moguće da je tom prilikom Mandžukićev menadžer pričao s predstavnicima oba kluba. Podsjetimo, Mandžo je nedavno otkrio da je prošle godine zamalo i završio u torinskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Juventus me želio dovesti 2012. godine. Bio sam ponosan što me žele jer je to vrhunski klub, a Gigiju Buffonu sam se divio još kao dječak. Juventus me želio, a interes je bio obostran. No, mislim da je odšteta bila problem. Zatim se uključio Bayern i sve je bilo odlučeno. Nakon toga sam zabio Juventusu i Buffonu i ponosan sam zbog toga", kazao je nedavno Mandžo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo