wenger potpuno ponižen / Real na Bernabeu preokretom do pobjede protiv Napolija: Bavarci uništili očajne 'topnike'!

Image
Foto: AP Images

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić čitav susret proveo na klupi

15.2.2017.
22:56
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida u dobroj su situaciji nakon prvih 90 minuta ogleda protiv Napolija u osmini finala Lige prvaka. Na Santiago Bernabeuu su slavili s 3:1, iako je rezultat mogao biti i puno gori po talijansku momčad, piše Sportnet. 

Real je uspješno apsolvirao prvi od dva ogleda osmine finala Lige prvaka s Napolijem, na domaćem su travnjaku slavili 3:1, dvoboj nije ni izbliza riješen, ali ukoliko će igrači Zinedinea Zidanea odigrati kao večeras u Napulju, problema za branitelje naslova ne bi smjelo biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao je Napoli proći i puno lošije, gosti nisu puno od svoje lepršave napadačke igre uspjeli pokazati u Madridu, fokusirali su se na čuvanje svojih vrata, a to im je tek donekle uspjelo. Primili su tri gola, nije sjajno, ali gosti mogu zadovoljni put Napulja.

Najavu onoga što ih čeka dobili su već nakon 20 sekundi susreta. Odlično su Ronaldo Benzema kombinirali usamljeni između osmorice gostujućih igrača, u konačnici Portugalac upošljava Francuza, Benzema lijepo puca, Reina još bolje brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda bljesak iz vedra neba, Napoli dolazi do vodstva u osmoj minuti. Insigne je dobio loptu na nekih 30 metara od gola Reala, primijetio je nepotrebno istrčalog Navasa i plasirao loptu u desni kut za neočekivano vodstvo gostiju.

Veselje Napolija nije dugo trajalo, Real se brzo oporavio od šoka i u 19. minuti došao do izjednačenja. Carvajalje vanjskim dijelom kopačke ubacio s desne strane, točno na glavu Benzeme koji zabija za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je bio iznimno raspoložen Ronaldo nekoliko solidnih prigoda nije uspio pretvoriti u pogodak. Jednu od takvih smjestio mu je Luka Modrić, koji je danas odradio sjajan posao kako ofenzivno tako i defenzivno, Portugalac iz izgledne šanse puca preko gola.

Ronaldo je zakuhao i situaciju u samoj završnici prvog dijela. S desne je strane poslao fantastičnu loptu za Benzemu, ovaj lijepo vrškom kopačke puca pokraj istrčalog Reine, no njegov haklerski pokušaj zaustavlja desna vratnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je riješen u dva poteza početkom drugog poluvremena. Prvo je Ronaldo lijepo po desnoj strani prošao Koulibalyja, zatim još bolje vratio natrag na rub kaznenog prostora, na noge Kroosa, koji plasira u donji desni kut Napolijevog gola za potpuni preokret Reala.

U 54. minuti konačnih 3:1 postavlja Casemiro sjajnim volejem s 25 metara, nemoćan je bio Reina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je Napoli veliku priliku za smanjenje Realovog vodstva na 3:2, ali sjajnu priliku nakon dodavanja Callejona propustio je Dries Mertens.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za Real, dok je Mateo Kovačić čitav susret proveo na klupi. Ivan Strinić Marko Rog nisu bili niti na klupi, poraz Napolija gledali su s tribina, piše Sportnet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern uništio očajni Arsenal

U drugom susretu večeri Bayern je na svom terenu uvjerljivo pobijedio londonski Arsenal s 5-1.

Bavarce je u vodstvo već u 11. minuti donio Arjen Robben. U 30. minuti Arsenal je uzvratio pogotkom Alexisa Sancheza i na poluvrijeme se otišlo s po jednim pogotkom u svakoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je Bayern nagazio na puni gas, Lewandowski je u 53. zabio za 2-1, a zatim je Thiago Alcantara s dva pogotka (56, 63) povisio na 4-1. Sve dvojbe, ako ih je uopće i bilo, riješio je Thomas Muller pogotkom u 89. minuti za konačnih 5-1.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo