REAL MIJENJA SVOJE LICE: / Zidane vraća Kovačića, ali razlog zbog kojeg to radi slomit će srca navijačima kluba

Image
Foto: AFP

Prometno će biti u Real Madridu ovoga ljeta

26.3.2019.
12:17
AFP
VOYO logo

Izgled nogometne momčadi Real Madrida počet će se mijenjati s prvim danima ljetnog prijelaznog roka nogometaša, a na popisu želja, kao i onom koji sadrži igrače čijom bi se prodajom mogao namaknuti dobar novac, mnogo je imena.

Navodeći dva imena na koja bi trener momčadi Zinedine Zidane trebao računati za sljedeću sezonu Sport ističe i ono Matea Kovačića. Hrvatski nogometni reprezentativac vratit će se s posudbe iz londonskog Chelseaja i staviti na raspolaganje francuskom stručnjaku koji bi u redovima tima koji vodi volio vidjeti i Barceloninu metu, srpskog napadača Eintrachta Luku Jovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako Modrić želi otići...

Uz već poznata imena s kojima se klub povezuje kao što su Eden Hazard i Kylian Mbappe, s time da se kod ovog potonjeg u kontekstu njegova pokušaja dovođenja vežu imena Jamesa Rodrigueza i Isca koji bi bili uključeni u tu 'operaciju'.

Među igračima koji bi mogli napustiti klub spominje se i Raphaël Varane, ali i – Luka Modrić. Sport cijeli tekst bazira na navodima Eduarda Inde koje je izrekao gostujući u emisiji El Chiringuito. Podvukao je ondje sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo umjesto Luke

"Real Madrid ne odbacuje mogućnost njegova odlaska bude li ga Modrić zatražio na kraju sezone. U tom slučaju Zidane bi želio da ga zamijeni Mateo Kovačić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljuje se i odlazak vratara Thibauta Courtoisa. Zidane je zadovoljan Keylorom Navasom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo