TKO UMJESTO ZIDANEA? / Conte sve dalje od klupe Reala, poznato tko je prva Perezova želja, ali postoji ogroman problem

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN

Kraljevski klub uskoro mora pronaći prvoj čovjeka stručnog stožera

30.5.2021.
18:51
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

Real Madrid potvrdio je prije tri dana kako Zinedine Zidane više nije trener prve momčadi.

"Real Madrid objavljuje da Zinedine Zidane prekida svoj angažman kao trener našeg kluba. Sada je vrijeme da poštujemo njegovu odluku i pokažemo naše poštovanje i zahvalnost za njegovu profesionalnost, predanost i strast u posljednjih nekoliko godina i za ono što predstavlja za Real Madrid. Zidane je jedan od najvećih velikana Real Madrida i njegova legenda nadilazi ono što je učinio kao trener i igrač za naš klub. Zna da je uvijek u srcu navijača kluba i da će Real Madrid uvijek biti njegov dom", priopćio je klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuz, koji je Real vodio Real do dva naslova prvaka i tri trijumfa u Ligi prvaka u dvije sezone kao trener od 2016. godine, napustio je klub nakon prve sezone bez trofeja u više od deset godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traže nasljednika

A trenutačno je u tijeku velika potraga za njegovim nasljednikom. Novinar Sportitalia TV-a, Gianluigi Longari, tvrdi je da je Antonio Conte glavni kandidat. Navodno je svoj program već izložio klupskom vodstvu na čelu s Florentinom Perezom, koje sada mora donijeti odluku.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

S druge strane, spominju se još dva imena. Jedna od želja je i trener PSG-a Mauricio Pochettino. As ističe kako će se Real boriti s Tottenhamom za njega ako odluči napustiti PSG i da im je on zapravo prva želja, dok je alternativa legendarni Raul. Za Contea navode kako u klubu nisu skloni njemu zbog metoda rada i načina na koje vodi momčadi te da se ona kosi s klupskom filozofijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada je riječ o Pochettinu, novinar Simone Rovera tvrdi PSG a navodno ne namjerava pustiti te da glasine o odlasku Argentinca s Parka prinčeva dolaze iz njegovog okruženja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo