U LOVU NA STOTKU: / Real Madrid imat će motiv više u subotu na Camp Nou

Image
Foto: AFP, GERARD JULIEN
31.3.2016.
19:49
AFP, GERARD JULIEN
VOYO logo

I to će biti jedna motivacija više za izabranike Zinedine Zidanea uoči nastupa na Camp Nou. Iako su Los Blancosi izgubili utrku za naslov prvaka Primere protiv Barcelone, još uvijek mogu puno toga dobiti ako bi uspjeli slaviti u Kataloniji protiv velikog rivala.

Prije svega, Kraljevi bi se osvetili Barceloni za teški poraz na Santiago Bernabeu 4:0 u posljednjem El Clásicu, a uz to napunili bi svlačionicu samopouzdanjem uoči četvrtfinala Lige prvaka protiv Wolfsburga koji je na rasporedu u utorak 12. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Francisco Gento najefikasniji Kralj u Barceloni

Los Blancosi su gostovali u Barceloni protiv istoimenog domaćina ukupno 85 puta i imaju skor od 19 pobjeda, 17 neodlučenih ishoda i 49 poraza. Najbolji strijelac za Madriđane na terenu Barcelone je Francisco Gento, koji je osam puta pronašao put do mreže Barcelone. Iza njega je Alfredo di Stéfano, koji je pet puta zabio u devet odigranih gostujućih El Clásica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Roberto postigao je četiri pogotka tijekom 30-etih godina prošlog stoljeća, dok je Manuel Aldy učinio isto tijekom 40-etih, a isti broj pogodaka Barceloni na njihovom travnjaku zabili su i Juanito, Pirri, Ferenc Puskas i Cristiano Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo